1. isp23's Avatar
    I've noticed on my 9900 (since I got it) that when you reply or forward an email using the a native Gmail folder that it "dupes" the sent email. On previous BlackBerrys sent emails would always group together with the chain.

    Here's a screenshot of what I mean...I forwaded the email to another account and instead of grouping it together with the original email it creates it's own group.



    But what also is strange when you click on the group it shows it there too (like it's supposed to).



    Anyone seen the same error and know how to fix? It's become really annoying esp on emails where it goes back and forth in a long chain of email.
    Last edited by isp23; 12-16-11 at 12:38 PM.
    12-16-11 03:06 AM
  2. paulsdv's Avatar
    yip - i have exactly the same issue... mostly a battery pull resolves it but what a pain...

    i have now gone and set my options to filter sent mail so they just don't show up at all any more because this was occurring too often.

    Also when i archive a conversation, if it includes a sent mail a few minutes after it being archived and leaving my inbox it returns with the archive option no longer being available.

    oh - i am on a 9900 with 7.1.064 so not the same device even...
    12-16-11 09:23 AM
  3. isp23's Avatar
    yip - i have exactly the same issue... mostly a battery pull resolves it but what a pain...

    i have now gone and set my options to filter sent mail so they just don't show up at all any more because this was occurring too often.

    Also when i archive a conversation, if it includes a sent mail a few minutes after it being archived and leaving my inbox it returns with the archive option no longer being available.

    oh - i am on a 9900 with 7.1.064 so not the same device even...
    Yeah I mis-typed - I'm using the 9900 on 7.0.0.540.

    This really an annoying error only thing I can think of that's wrong with my 9900. lol
    12-16-11 12:38 PM
  4. paulsdv's Avatar
    completely agree - major issue with the 9900, and really only major annoyance i have. What i find odd is that i have asked this question a number of times and nobody else seems to experience it at all...yet i am sure there are many gmail users out there, surely some of you also keep their inbox empty, or at least try to...


    http://forums.crackberry.com/blackbe...-gmail-674088/

    http://forums.crackberry.com/blackbe...on-os7-670402/

    http://forums.crackberry.com/native-...issues-646337/

    http://forums.crackberry.com/blackbe...issing-649176/
    Last edited by paulsdv; 12-21-11 at 11:17 AM.
    12-19-11 06:23 AM
  5. wishihadaniphone77's Avatar
    Having the exact same problem on a new Curve 9360. Wasn't an issue on my 1st gen Torch. Beyond irritating.
    03-04-12 07:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD