1. palmerized's Avatar
    Odd. This f'd up my Gmail BIS account. Couldn't open ANY messages without it booting me to the home screen. This ONLY happened once I installed FB 2.0. Once I uninstalled and went back to 1.X it was fine...

    Anyone?
    03-17-11 04:13 PM
  2. ChaSiuBao's Avatar
    i haven't had that problem
    after the FB install did u do a battery pull?
    03-17-11 05:56 PM
  3. papped's Avatar
    Did you uninstall the old Fb app before installing the new one?
    03-17-11 05:58 PM
  4. MobileMadness002's Avatar
    Are we supposed to battery pull. I never even did that. Worked some slick.
    03-17-11 05:59 PM
  5. MADBRADNYC's Avatar
    I'll be DAMNED!!! You guys are lucky. I am getting f*cking sick of RIM's Sh!t!!!

    Every... I mean Every application I get from BZ always has a missing icon. No matter what I do, or what OS I'm on. BBM, Twitter, Traffic, Facebook etc. Every time!!!! I always end up having to wipe my device just to get it, then go through the full day/evening setting up my device again with registration codes and settings. WTF RIM?!?!?!
    03-17-11 06:26 PM
  6. palmerized's Avatar
    Weird so, uninstalled FB but was still having issues with gmail bis. So, uninstalled the account but the mail icon is still on the home screen?! looking like I may need to do a wipe.

    Also yes I did a battery pull and uninstalled the old fb before the beta. My phone is 3 days old so there isn't a lot on there. Was working perfect before the beta.
    03-17-11 09:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD