1. squire's Avatar
    I've tried to update from 5.0.0.55 about three times. Each time, it takes for ever to install. I'd say at least 15 minutes. Then when it's done, it says that there was an error.

    Has anyone experienced this?
    12-19-09 09:33 AM
  2. anon(67796)'s Avatar
    where are you trying to download from?
    12-19-09 09:34 AM
  3. squire's Avatar
    The BlackBerry App World on my devise.
    12-19-09 10:07 AM
  4. anon(67796)'s Avatar
    12-19-09 10:10 AM
  5. vzwtour's Avatar
    so i've heard that the apps available for blackberry is about to get sick like the droid or iphone... has anybody else heard that?..
    12-19-09 10:14 AM
  6. anon(67796)'s Avatar
    so i've heard that the apps available for blackberry is about to get sick like the droid or iphone... has anybody else heard that?..
    yeah ive heard we got some real good apps coming...bb says alot of things and never does them so lol....
    12-19-09 10:15 AM
  7. Dsmithjr's Avatar
    I tried to install it twice without success as well. I ended up having to redownload it to get it to work. (Also from BB App World.)
    12-19-09 10:21 AM
  8. Turbaru's Avatar
    I got an error on the first download from app world. the 2nd attempt worked though.
    12-19-09 10:40 AM
  9. anon(67796)'s Avatar
    i hate app world as well....
    12-19-09 10:41 AM
  10. squire's Avatar
    I ended up removing the old version and re installing.
    12-19-09 10:47 AM
  11. fireguy_ed's Avatar
    3 tries before it took for me, got stuck in the "installing" loop twice, then it downloaded again, and finally went through
    12-19-09 12:58 PM
  12. ErikAtTheW's Avatar
    Ditto. Got stuck 3 times... Did a battery pull during white screen...
    12-19-09 01:48 PM
  13. anon(67796)'s Avatar
    i never heard of this many people having troubles installing bbm....
    12-19-09 01:49 PM
  14. ladyc0524's Avatar
    well i upgraded yesterday and the bbm notification wouldn't go away (I had no new requests or conversations). So I deleted it and re-downloaded it and yeah it got stuck on installing...so I did a battery pull and everything was fine after that..
    12-19-09 02:06 PM
  15. 8ballcrv's Avatar
    Same thing. Took 2 times and stuck at "installing". All is well now.
    12-19-09 02:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD