1. Emeraldmirror's Avatar
    I recently updated my messenger to blackberry messenger 5.0, which is okay, but i can't send pictures. I mean i hate the new picture feature anyway, but I can't send them, i can receive them, but when i try to send it just sits at "so and so has accepted your picture.... sending (0.0k). I tried deleting it and reinstalling, but it still doesn't work. Does anyone know how to fix this?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-20-09 09:37 PM
  2. Emeraldmirror's Avatar
    Bump*


    so no one else is having this issue?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-22-09 11:32 PM
  3. Jake513's Avatar
    I am too....
    10-24-09 08:21 PM
  4. geargirl1's Avatar
    me three!!!I also cant enlarge the picture before i accept it and have it go directly to memory!
    10-26-09 07:32 PM
  5. Emeraldmirror's Avatar
    I complained to a friend who works at rim, she said she'd open a ticket for me.. i'll get back to you when i find out more information

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-26-09 09:51 PM
  6. Rhanda W's Avatar
    I am having the same issue as well.

    It is not sending or receiving.
    10-28-09 01:46 PM
  7. KillYouWithMyMind's Avatar
    Is this the new BBM 5.0?

    If so, I saw a thread in the General Discussion forum about some people having the same issues. Here's a link.
    10-28-09 05:32 PM
  8. Emeraldmirror's Avatar
    yes it is the new bbm 5.0 about 60% of the time the pictures that i try to receive won't send either

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-03-09 10:40 PM
  9. Ghostnyc's Avatar
    There are some definite issues with BBM 5.0-

    Previously you were able to send a pic and simply view it or download it. in 5.0 you MUST download to view and if you do not download almost immediately picture/file expires.

    Also in BETA version of 5.0 BBM contacts displayed a red phone as a status, if they happened to be on a phone call. This was awesome feature that disappeared with official release.

    Anyone have any clues as to why and how we can get these features back??

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-11-09 09:46 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD