1. Wenjie89's Avatar
    So my brother tried updating my bb and he did. But when he got to the application loader he unchecked and checked my bb messenger.

    Now when I can't find it on my bb even though it says it's installed on my bb desktop manager.

    So I tried using the bb app world and instead of saying install it says run.

    I have no idea where it went. Not in applications or instant messaging or even application center. I tried a battery pull and it didn't do anything.

    Any help would be awesome.
    01-07-10 12:57 PM
  2. papped's Avatar
    If you run it from appworld does it launch?
    01-07-10 01:00 PM
  3. Wenjie89's Avatar
    It did the loading icon for a little bit but nothing happened.
    01-07-10 01:05 PM
  4. papped's Avatar
    Go into My World in appworld and see if you can uninstall it, then reinstall it.

    Otherwise you can also try reinstalling it from here: http://www.blackberry.com/messenger
    Last edited by papped; 01-07-10 at 01:10 PM.
    01-07-10 01:08 PM
  5. cdicesare2002's Avatar
    I uninstalled it then re installed and it worked fine when this happened to me

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-07-10 01:24 PM
  6. diegonei's Avatar
    Guys... you really should try looking at the forum's main page, this was answered a couple hours before this post.

    http://forums.crackberry.com/f143/bb...-where-400511/ (Today, 01:15 PM).

    This thread was started (Today, 03:57 PM).
    01-07-10 01:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD