1. mshaka's Avatar
    Ever since I upgraded the OS to 5.0 I haven't been able to send my location in messenger. Keeps giving me error message saying "Unable to retrieve location". It doesn't matter where I am because I was thinking perhaps I was in a bad area. Anyone have this problem and know a fix?
    11-01-09 12:18 PM
  2. howarmat's Avatar
    its broken. a couple threads on this and i dont think i have seen any way to fix it
    11-01-09 12:22 PM
  3. Jared DiPane's Avatar
    I believe this was a known issue with the release of the upgrade and the OS 5.0. I do not recall reading a fix for that, but could be wrong. It is one of many known issues, like the pic transfer sadly no fix yet.
    11-01-09 12:22 PM
  4. Shay D. Life's Avatar
    I've been able to send files through BBM fine, but like the other said I haven't seen the location thing work properly either.
    11-01-09 12:26 PM
  5. mshaka's Avatar
    That sucks! Whats this pic transfer issue that drm2blv is talking about?
    11-01-09 12:28 PM
  6. Shay D. Life's Avatar
    That sucks! Whats this pic transfer issue that drm2blv is talking about?
    Some people haven't been able to send pictures through BBM, everyone isn't having the issue but the problem is still present for some.
    11-01-09 12:30 PM
  7. mshaka's Avatar
    Oh ok. Hopefully they'll find a fix for it. I wonder if Storm 2 users can send their location through BBM?
    11-01-09 12:39 PM
  8. mshaka's Avatar
    If anyone find a fix for this, let us know!
    11-01-09 06:03 PM
  9. fingers25's Avatar
    I don't know what happened...I recently upgraded to the 5.0.0.328 version and the messenger icon disappeared. After two reinstalls and multiple battery pulls, it still says it is installed, yet doesn't show anywhere.....it's not hidden, i've looked everywhere.....any ideas????
    11-01-09 10:34 PM
  10. howarmat's Avatar
    yes, uninstall and then go here for the reinstall

    www.blackberry.com/messenger
    11-01-09 10:39 PM
  11. fingers25's Avatar
    I don't know what happened...I recently upgraded to the 5.0.0.328 version and the messenger icon disappeared. After two reinstalls and multiple battery pulls, it still says it is installed, yet doesn't show anywhere.....it's not hidden, i've looked everywhere.....any ideas????
    I think I already figured that didn't work
    11-01-09 10:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD