1. duckshooter's Avatar
    Actually it kind of works. I have an 8530 and the GPS tracks fine with speed and direction. However, blackberry maps no longer show the roads. I just get a green screen with a red arrow or lots of diagonal lines. Up till a couple weeks ago blackberry maps worked fine.

    Any ideas as to what I could do to fix it?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-27-10 04:06 PM
  2. littona's Avatar
    Mine quit working too... but I put my BB on a BES recently. I'd read elsewhere that this is a known bug.
    08-27-10 11:11 PM
  3. jeffh's Avatar
    Others have reported the problem, but it doesn't seem to be common. Here is a thread with a possible solution.

    http://forums.crackberry.com/f141/bl...m-tour-281433/
    08-28-10 06:08 AM
  4. duckshooter's Avatar
    Others have reported the problem, but it doesn't seem to be common. Here is a thread with a possible solution.

    http://forums.crackberry.com/f141/bl...m-tour-281433/
    thank you for the link, I will check it out.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-29-10 06:18 PM
  5. pr1nce's Avatar
    Blackberry maps is working on my Bold.
    08-29-10 10:14 PM
  6. nsx1164's Avatar
    in my case - AT&T Curve 8900 with Telenav NAV, OS 5.0.x.

    BB Maps Fix
    BB Maps was installed but Icon was not displayed.
    Turns out I was missing the "ribbon" module ( net_rim_bb_lbs_ribbon ). Fix is to download the BB Maps Ribbon file from Blackberry : http://mobileapps.blackberry.com/dev...?code=maps_sbi

    Some other folks still had problems, and needed a separate (third-party) BB MAPS LAUNCHER - see separate thread.
    BB Maps launcher : http://www.gln.bz/ads.nsf/bbmapslaunch.jad
    09-06-10 10:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD