1. snavelaker's Avatar
    The Bbm icon is on the homescreen, but when clicked....nothing, not even an hourglass.

    Tried to resend service books, tried to re-register to the network, tried to do a battery pull, tried to uninstall/reinstall all with no luck.

    Has anyone else run into this or have some advise?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-17-10 07:17 PM
  2. Garpoonga's Avatar
    did you try downloading it again from app world ?
    04-18-10 10:58 AM
  3. wvfd17's Avatar
    Go into options>advanced options>applications and delete bbm from the list. Then go to blackberry app world and try downloading it again and that should fix the problem.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-18-10 12:01 PM
  4. snavelaker's Avatar
    I tried to reinstall using app world with no luck.

    I had to reinstall OS and so far it looks as if everything is working. Only time will tell I guess.

    Thanks folks.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-18-10 08:58 PM
  5. snavelaker's Avatar
    Looks like bbm5 is the issue.
    After reloading OS 4.5 bbm worked fine. I tried to upgrade to bbm5 and it went back to not doing anything. I uninstalled bbm5 and went back to bbm4.5 and it works again.

    Any ideas how to solve this?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-19-10 01:59 PM
  6. F0nage's Avatar
    I run 5.0.0.57 with OS 4.6. Maybe your OS isn't compatible with the latest BBM.
    04-19-10 02:00 PM
  7. snavelaker's Avatar
    I've had bbm5 since it was leaked way back with zero issues. It just stopped working all of a sudden.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-19-10 02:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD