1. moussa.kz's Avatar
    Hello,I hope to get some help, first I have bold 9000, I upgraded the software from 5.0.0.681 to 5.0.0.900 and then my bbm stopped showing any pic for ANY contact (only status updates). I downgraded it back to 5.0.0.681 but I still have the same issue, I really hope somebody can help, and btw I have the latest bbm.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-04-10 07:40 AM
  2. moussa.kz's Avatar
    So this problem is a general BBM problem right now and not because of my update??

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-04-10 10:54 AM
  3. remonzi8's Avatar
    I think its a general problem cuz I have this issue to

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-04-10 10:59 AM
  4. jaydee5799's Avatar
    To the OP, generally, after an OS upgrade, it takes several hours for the pictures or avatars of your contacts to show up. It's been a while since you posted. Has it cleared now?
    12-04-10 01:56 PM
  5. moussa.kz's Avatar
    No, I updated it like 24 hours ago via apploader (deleted vendor.xml)
    Is this only my problem or is it general? I need a solution its really pissing me off :S

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-04-10 03:53 PM
  6. remonzi8's Avatar
    Its general problem moussa

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-04-10 04:54 PM
  7. moussa.kz's Avatar
    Its general problem moussa

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Thanks habibi, I thought the problem was caused by updating from .681 to .900 from another carrier (Rogers)
    12-04-10 08:50 PM
  8. funnykindel's Avatar
    its a general problem..its normal, be patient..it will start showing soon
    12-05-10 02:50 AM
  9. jaydee5799's Avatar
    I have been waiting about 5 hours and I think I'm in for the long haul if someone here has waited 24. What a pain. Shouldn't it be faster? HAHA
    So we wait. Have a drink and be merry.
    12-05-10 06:34 PM
  10. the brother's Avatar
    there is a known system-wide production issue that has been reported. RIM is working on a solution.
    12-06-10 01:57 PM
  11. runxZ's Avatar
    If you are still suffering with the BBM pictures not showing up try this. Open BBM, hit the BB key, scroll to options, scroll down to Back Up, select back up files remotely, select any of the emails you have which are active. Allow it to back up. Then do a battery pull, allow the phone to boot up and when it comes back up you should see pictures coming up. Depending on how many contacts you have it may take some time.

    Hopes this helps.
    12-07-10 06:10 AM
  12. jaydee5799's Avatar
    No need to go through gyrations. After RIM cleared the problem, your avys should have popped back in. Didn't they?
    12-07-10 06:13 AM
  13. moussa.kz's Avatar
    The issue is now solved, thank you all

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-07-10 10:09 PM
  14. moussa.kz's Avatar
    No need to go through gyrations. After RIM cleared the problem, your avys should have popped back in. Didn't they?
    They did lol

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-07-10 10:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD