1. Danizme's Avatar
    Is there a BBM/Data outtage going on atm? I have not been able to send bbm messages since 5pm today. Im on Bell Mobility with a 9700 in Ontario.
    05-18-10 08:14 PM
  2. tumer's Avatar
    I'm on telus its been working fine
    05-18-10 08:18 PM
  3. Jiggavel's Avatar
    Try a battery pull this happens to me sometimes idk why tho

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-18-10 09:32 PM
  4. JRSCCivic98's Avatar
    Must be a 9700 thing... someone ask Synthmole if all is OK in 9700 land.
    05-19-10 12:50 AM
  5. aapierre's Avatar
    I sent two yesterday in the am here in the UK which didnt get through
    05-19-10 02:38 AM
  6. Pi Guy 3.14's Avatar
    Never has happened to me.
    05-19-10 09:56 AM
  7. sreneel77's Avatar
    Not that it's relevant now but I noticed a problem around that time last night.
    My bf has a curve w/ Alltel in the midwest and my messages were getting to him just fine. I have a Tour w/ Verizon in the west and his messages were not getting to me. I blamed his phone though but didn't really know.
    05-19-10 11:06 AM
  8. Seo Singapore's Avatar
    I think this is an intermittent problem. I encountered this 3 weeks ago but everything started working after setting it to rest and changing batteries.
    05-21-10 12:57 PM
  9. Radius's Avatar
    Maybe everyone is avoiding you?
    05-21-10 01:07 PM
  10. PurpleSwordfish's Avatar
    Must be a 9700 thing... someone ask Synthmole if all is OK in 9700 land.
    No need to ask...you know everything is alright. And if anyone says otherwise, they're a liar or they don't know how to use the device properly.
    05-22-10 11:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD