1. bl4kdev1l's Avatar
    this has been happening to me a couple of days now, that the bbm is only working under my wifi and not my 3G connection how can i fix that or what can it be?

    can anyone help me please? :s


    thnk you
    01-18-10 07:18 PM
  2. paulwright1's Avatar
    did you try resending your service books yet?
    01-18-10 08:47 PM
  3. bl4kdev1l's Avatar
    did you try resending your service books yet?
    how do i do that? :$
    01-18-10 09:19 PM
  4. bl4kdev1l's Avatar
    no, did not work :s :'(
    01-18-10 09:36 PM
  5. bl4kdev1l's Avatar
    what is the

    "Cell Broadcast Settings" under Advance Options would it be that?
    01-19-10 04:24 PM
  6. collin16's Avatar
    Yes that would be it, but I dont think that is relevant...

    Are you sure your 3g is active? Make sure it says 3G(bblogo)

    Have you done a battery pull recently?

    And is the recipient of your bbm's sending their messages to other people fine?
    01-19-10 08:29 PM
  7. bl4kdev1l's Avatar
    Yes that would be it, but I dont think that is relevant...

    Are you sure your 3g is active? Make sure it says 3G(bblogo)

    Have you done a battery pull recently?

    And is the recipient of your bbm's sending their messages to other people fine?

    Yes it says 3G and it has the bblogo on the right nothing is working I'm going to have to call verizon and I hate calling ans talking to those ppl If I get an answer from them I'll post the solution here

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-21-10 07:50 AM
  8. bizzob223's Avatar
    uninstall BBM and reinstall it then recover your contacts through messenger. If that doesn't work then I would try customer care.
    01-21-10 07:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD