1. LimeDrank's Avatar
    Out of nowhere I cant message this one particular person.
    This is how it goes, she can message me but it says not read when i read it
    And I cant even get a message to sent to her...

    Me= Sprint 9650 Bold
    Her= Virgin Mobile Canada 9780 Bold
    Both running OS6
    03-29-11 04:09 PM
  2. MobileMadness002's Avatar
    So, does the service work when you send to other recipients?
    03-29-11 05:19 PM
  3. LimeDrank's Avatar
    works fine for everyone but this one person.
    03-29-11 05:25 PM
  4. MobileMadness002's Avatar
    Then what makes you think the issue is on your end?
    03-29-11 05:27 PM
  5. LimeDrank's Avatar
    I dont. But its BBM in general. So any tips would be nice.
    03-29-11 05:29 PM
  6. MobileMadness002's Avatar
    What did this other persons carrier say to them when they called? For that matter, does their BBM work properly?
    03-29-11 05:32 PM
  7. LimeDrank's Avatar
    From what I know everything is working fine...
    Waiting on them to test some messages with other BBM contacts.
    03-29-11 05:41 PM
  8. JasonM.'s Avatar
    Did either of you get a new device and restore your old contact list? If you add people via PIN and not email and one of you gets a new device, you need to delete and re-invite the person.
    03-29-11 06:05 PM
  9. LimeDrank's Avatar
    Nope, haven't changed devices.
    03-29-11 06:07 PM
  10. MobileMadness002's Avatar
    Are you able to compose PIN messages and send them to each other?
    03-29-11 06:10 PM
  11. LimeDrank's Avatar
    Yes PIN seems to be working fine.
    03-29-11 06:11 PM
  12. LimeDrank's Avatar
    Update.
    Deleted each other and added again using email address and still not working.
    03-29-11 07:00 PM
  13. LimeDrank's Avatar
    Update 2
    Started working out of nowhere lulwut?
    03-29-11 10:39 PM
  14. MobileMadness002's Avatar
    Well glad it is working.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-30-11 12:28 AM
  15. famoussas's Avatar
    Hi,
    I have the same problem. can you tell me what did you do to fix the problem?
    Thank you
    04-14-11 09:46 PM
  16. LimeDrank's Avatar
    Hi,
    I have the same problem. can you tell me what did you do to fix the problem?
    Thank you
    Nothing really. It started working just as random as it stoped working. I just used PIN messaging untill it started working again. It was down for a day or so. I know it sucks, but just be patient.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-14-11 09:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD