1. S3o0d's Avatar
    ok so today i was in class and i was on my bb with my 3 of my friends in a convo in bbm then my teacher took my phone,, when he gave it back after 1 hour my BBM didnt work i cant send or receive messages when i send a message it shows a red clock where the "R"'s and "D"'s show

    how do i fix it ???
    04-28-09 08:31 AM
  2. jeffh's Avatar
    Turning your phone off and back on will probably fix it. That can happen when you lose service. If the teacher placed your phone in a metal desk, it may have lost its signal.
    04-28-09 08:35 AM
  3. S3o0d's Avatar
    yea i turned it off and i did a battery pull but its still not working .. i can call and i can send and receive phone messages but not bbm
    04-28-09 08:42 AM
  4. S3o0d's Avatar
    ooo ok now i just tried to access the internet from my phone and it says "There is insufficient network coverage to process your request. Please try again late"
    does that have to do with my BBM ?
    04-28-09 09:05 AM
  5. jackie treehorn's Avatar
    There is something wrong with the data connection somewhere. check under manage connections and see if data has been turned off somehow
    04-28-09 09:10 AM
  6. Rashoodz's Avatar
    S3o0d, by your nickname, I'm guessing you live in UAE. I'm having problems too, it got disconnected like an hour ago, and no idea why is not working.

    I'll go reinstall it.
    04-28-09 09:11 AM
  7. jackie treehorn's Avatar
    Just a thought but has anyone heard of any problems on RIM's side again? I think this happened a while back
    04-28-09 09:13 AM
  8. S3o0d's Avatar
    lol no i live in kuwait :P
    04-28-09 09:13 AM
  9. S3o0d's Avatar
    ok so i just asked all of my friends and they say that their BBM doesnt work too
    04-28-09 09:24 AM
  10. sweeperdk's Avatar
    Europe has had connection problems today. Not sure if it was a worldwide issue though.
    04-28-09 10:26 AM
  11. natashiab's Avatar
    my bbm hasn't been working for an hour my browser works fine however my bbm, twitter, and facebook are not work what do i do
    02-19-13 07:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD