1. -MCM-'s Avatar
    So i have a Bold 9000 with Rogers running the new offical 5.0 OS.

    Phone works perfect with the exception of 1 thing.

    BBM. I have a lot of people telling me that they have been sending me msgs on BBM and it says i have read them & i don`t reply,but i never get these msgs. NOTHING on my screen shows from that Contact. Not an icon or msg, nothing.

    Yet somehow i received the msg and read it.

    I do receive most msgs from my contacts fine.

    My question is, how do i fix this problem? is it my phone`s hardware? the OS? the contacts phone? and if its a problem on my end, how do i fix it??
    01-23-10 01:43 AM
  2. -MCM-'s Avatar
    Any ideas?
    01-24-10 03:58 PM
  3. sourkevin's Avatar
    updated bbm to .57?
    01-24-10 03:59 PM
  4. -MCM-'s Avatar
    yes. updated
    01-24-10 05:23 PM
  5. bboy2143's Avatar
    Maybe it's a rogers issue.
    01-24-10 10:54 PM
  6. rileyson's Avatar
    I have the same problem with a rogers bold on bell's network with os 5.0.0.411 and .57 bbm. Sometimes i get them and sometime I just dont get the bbms.
    01-25-10 08:12 AM
  7. -MCM-'s Avatar
    soo, how do you fix it?
    01-25-10 12:16 PM
  8. GavinCampbell's Avatar
    Sometimes I reregister my phone on the network to solve problems. This has also solved problems on friends phones with SMS and BBM issues. Don't ask me why.

    Options -> Advanced Options -> Host Routing Table

    Selet one of hte non bold entries and press Menu -> Register Now.

    Maybe this will help.
    01-25-10 10:12 PM
  9. -MCM-'s Avatar
    all fixed. used the SMS fix thread.
    01-26-10 11:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD