1. weblou's Avatar
    I send messages and they don't show the "D" for delivered.....and then i could get like 2 or 3 message that were replies to questions from about 1 hour ago. Do you think this could be because of the bis problem??
    12-17-09 02:58 PM
  2. ttbryson's Avatar
    I have been experiencing that for some time now. (Months) Not constantly, but once and a while BBM will send 2 or 3 msg's out of order, and I have to explain to the person the conversation won't make sense before they ask haha. Bit of a pain if u ask me. Just happened to me now, appears BIS is up and running for me at least.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-17-09 03:08 PM
  3. weblou's Avatar
    My BIS is up and running to at the moment but could this be to the server problems??
    It's new to me usually it works great
    12-17-09 03:42 PM
  4. Starchest's Avatar
    I'm experiencing this since Monday night.
    12-17-09 03:49 PM
  5. kelvind's Avatar
    I've been having this problem for the last few days. I am with Telus.

    Anyone figure out any solution?
    12-22-09 07:02 AM
  6. hakgwai's Avatar
    same problem over here in hong kong
    12-22-09 07:33 AM
  7. trickgasm's Avatar
    same here in Canada

    doesn't happen with my other contacts just my gf
    12-22-09 07:46 AM
  8. thaiBB's Avatar
    Same problem in Thailand too... Thought that those msgs did not go out, but the person replied to me the next morning !!???
    12-22-09 08:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD