1. papagizzle's Avatar
    hi,

    i have been noticing that for the past 45 minutes or so my blackberry messenger has not been working.. my messages are not going through since i am not seeing the "D" nor am i receiving messages. btw im running the new bbm.. plz let me know
    12-23-09 04:13 PM
  2. CheshireCat379's Avatar
    I just sent my buddy a message via BBM...tiny delay for the D to go R but he got it
    12-23-09 04:16 PM
  3. John Yester's Avatar
    Um nothing major has been reported. You still may see delays in certain areas in the US. But most are back up and online.

    Have your reset your device recently buy pulling the battery out. If not it may be allot of traffic in your area still catching up and not allowing messages to be sent....
    12-23-09 04:27 PM
  4. white2003's Avatar
    Did you make sure to upgrade to BBM 5.0.0.57?
    http://www.blackberry.com/messenger
    12-23-09 04:30 PM
  5. Dyzrv's Avatar
    Did you make sure to upgrade to BBM 5.0.0.57?
    http://www.blackberry.com/messenger
    Just upgraded thanks

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 06:20 PM
  6. papagizzle's Avatar
    Thanks guys... its working again.... it was just a half hour delay i guess
    12-23-09 11:39 PM
  7. stormfever's Avatar
    upgrade to the new .57 and check your spam email for the confirmation when recovering contacts, you have to move that email into you main inbox for it to recover your bbm contacts
    12-24-09 02:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD