1. geonap's Avatar
    i've tried many things, put it on medium/highest for in holster and out of holster... i get messages but NEVER hear them.. just see the blinky red light.
    04-24-09 02:38 AM
  2. Bla1ze's Avatar
    What is your profile settings set too?

    Loud, Silent, etc..etc
    04-24-09 02:44 AM
  3. BLu's Avatar
    ...and what tone have you set?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-24-09 02:50 AM
  4. ST79's Avatar
    i've tried many things, put it on medium/highest for in holster and out of holster... i get messages but NEVER hear them.. just see the blinky red light.
    Try a different alert tone or see whether a battery pull helps ...
    04-24-09 03:25 AM
  5. debest74's Avatar
    This happened 2 me. One day it just stopped "ringing" every time I got a message on bbm... nothing seem 2 fixe it, and after a few days, it started working again.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-24-09 05:14 AM
  6. Crackberrykills's Avatar
    I think it is either a profile mishap or a wiggy BB.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-24-09 05:17 AM
  7. ClintRo's Avatar
    Are you set to un-available?

    When I do this I do not get any alerts...

    From the contact list hit the menu key / BB button....click on my status....set to available.
    04-24-09 08:51 AM
  8. mrdsmama's Avatar
    I had the same issue, then realized that my tone was set to 'none.'
    04-24-09 10:28 AM
  9. ClintRo's Avatar
    I have noticed that profiles some times get changed without me changing them.
    04-24-09 10:33 AM
  10. geonap's Avatar
    well, first.. is it blackberry messenger alert or new message?

    they're both set to Notifier_Crystal

    i will try another sound but will have to wait for my friend (the only person that has the PIN) to contact me and he's over sees


    i set it to gungho and my status has always been available. profile is always on normal and it does this for emails also.
    04-24-09 10:36 AM
  11. enriquez2000's Avatar
    I had that issue on os 199 then upgraded to 206 and now its fixed

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-24-09 11:18 AM
  12. ClintRo's Avatar
    Can you get a screen shot of this?

    04-24-09 11:27 AM
  13. geonap's Avatar
    not till i get to the office, i go to Edit in Normal (Active):

    LOL.

    i just had to say LOL. i looked at you like, why would you show me a screen shot, im not an *****. then i realized out of the holster was set to none
    04-24-09 11:31 AM
  14. cheezz's Avatar
    Had the same problem. Tried everything to fix it including OS upgrade/downgrade but still no change. Come to find out I didn't have my hearing aid on. Sheeesh!
    04-24-09 02:24 PM
  15. geonap's Avatar
    lol, yea.. the easy things are always under your nose
    04-25-09 07:11 PM
  16. hellocuppycake's Avatar
    Are you set to un-available?

    When I do this I do not get any alerts...

    From the contact list hit the menu key / BB button....click on my status....set to available.
    thank you! I was wondering why mine wasnt working and then i realised it was unavailable haha
    05-29-09 10:00 PM
  17. AZBBFAN's Avatar
    I used to have issues like this pop up randomly, I SWEAR BY QUICKPULL
    05-30-09 02:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD