1. Starchest's Avatar
    ** I write this on the 9780 section because my GF has a 8520 and my sister a 9300 an neither of them are having this error. **


    When I take a picture, and I want to send it immediately from the preview screen, the one with just two buttons at the bottom (take another picture and delete). I get the following error: "The media object is invalid".

    To send the picture I have to get out of the camera app, go to media, pictures, select the picture and send it.

    Any ideas? It's really annoying since I send a lot of pictures daily.


    Cheers and thanks for your help.
    07-29-11 09:47 AM
  2. mobifree's Avatar
    I too am experiencing the same problem with a Bold 9700 after upgrading to BBM 6.
    07-29-11 11:02 AM
  3. tomtomtom's Avatar
    same here.
    07-30-11 10:29 PM
  4. John Yester's Avatar
    Yep same issue here as well, this was also a pending issue when it was is Beta Zone - BlackBerry.

    Lovely they never addressed the issue.......
    07-30-11 10:58 PM
  5. bagsabhi's Avatar
    Link for the previous BBM uninstall current one and then install this..
    07-31-11 02:17 AM
  6. hottest's Avatar
    ** I write this on the 9780 section because my GF has a 8520 and my sister a 9300 an neither of them are having this error. **

    My boss has 9780 and had that same issue ,he just took it back to ?? service provider and got back @ newneww phone because it was under warranty, ? to now ?? ? one works fine

    When I take a picture, and I want to send it immediately from the preview screen, the one with just two buttons at thbottom (take anotbher picture and delete). I get the following error: "The media object is invalid".

    To send the picture I have to get out of the camera app, go to media, pictures, select the picture and send it.

    Any ideas? It's really annoying since I send a lot of pictures daily.


    Cheers and thanks for your help.
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-31-11 08:18 AM
  7. kofoe's Avatar
    is there a way to fix this?
    08-04-11 12:14 AM
  8. ciscobear's Avatar
    Still happening with BBM 6.129 version.....
    08-05-11 08:03 PM
  9. Starchest's Avatar
    I think RIM should read crackberry. Lol.
    08-07-11 04:34 PM
  10. mmaduro's Avatar
    I am having the same issue 9800
    08-09-11 01:02 PM
  11. Stewartj1's Avatar
    Yep, same on my 9800.
    08-09-11 09:23 PM
  12. ebarnichta's Avatar
    Me too.. Anyone have a solution for this??
    08-10-11 10:21 AM
  13. Gkins3's Avatar
    Same here. Even if I go to the media folder and try to send it thru BBM, it doesn't let me scroll to the send button. I can only scroll down to cancel or type comments.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-13-11 06:19 AM
  14. Gkins3's Avatar
    Link for the previous BBM uninstall current one and then install this..
    Link no longer works.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-13-11 06:19 AM
  15. beezysnitch's Avatar
    I am having the same issue on the 9700 very irritating
    08-14-11 09:48 PM
  16. runxZ's Avatar
    Try this link then: https://dl.dropbox.com/u/12375481/BBM%205.0.3.22/BlackBerry%2520Messenger.jad

    Link no longer works.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-11 09:34 AM
  17. pcgizmo#IM's Avatar
    Ed's link should still work

    http://forums.crackberry.com/blackbe...ck-ota-634014/
    08-15-11 09:56 AM
  18. Sumaladasplash's Avatar
    Got the same problem here..Previously i could take picture and send immediately..Now just open photo,send to contact or bbm, it goes straight to cancel link,and shows Media object invalid>>>ANOTHER PROBLEM...Most of my pictures been on my camera folder and pictures, are gone,and next day some of them appears back into the folder,then gone....I did a recovery on my sd card,and saved on my pc...Most of them lost anyhow,and partly showing...This is getting very anoying and frustrated...Please need answers quick to fix this problem..no cost...
    11-24-11 11:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD