1. kelvind's Avatar
    So I finally just upgraded to the newest BBM and ever since I've been having problems.

    I can't receive messages until I send out another message.. For example I won't get anything, send out a message to a contact, and then right away get 4 messages that have been waiting to get delivered to me. I've tried a battery pull and still no help. Anyone have any ideas?
    12-19-09 04:09 PM
  2. noaim's Avatar
    try deleting it and reinstalling the application
    12-19-09 04:12 PM
  3. kelvind's Avatar
    Have tried, and it's still having the same problem.
    12-20-09 05:16 PM
  4. jcp007's Avatar
    Delete. Reinstall. Battery pull. Worth a try anyhow...
    12-20-09 05:24 PM
  5. Vuittonbabi18's Avatar
    Have you tried wiping the device? I have had no problems with the .56 bbm. Before you wipe make sure to backup everything on desktop manager
    12-20-09 05:27 PM
  6. jcp007's Avatar
    If none of the above work, a return would be Plan B.
    12-20-09 05:45 PM
  7. Sajan Parikh's Avatar
    I have a similar issue man.

    12-21-09 01:24 PM
  8. spyderblue's Avatar
    deleted from DM or from handset ?
    is it my contact are lost ? or i must backup first ?
    12-21-09 08:40 PM
  9. ipdstnger2's Avatar
    Caused problems with my recv'd sms's not being shown in the list. "Downgraded" to .54 & all is fine now. check out BBHybrids - Blackberry Hybrids for the files if you want to drop down also.
    12-21-09 09:42 PM
  10. spyderblue's Avatar
    seems my problems solved .. Thanks Guy !!
    Deleted - remove battery - Install
    12-22-09 02:54 AM
  11. kelvind's Avatar
    Mine is still buggered. I've tried deleting and reinstalling. I just did a wipe and put 405 on it with bbm .56 and still having the same problem.

    spyderblue, you re-installed the .56 version, or downgraded to .54?
    12-22-09 07:05 AM
  12. BlackCRX's Avatar
    having the exact same issues.

    cant stand it anymore, i'm just going to downgrade back to .33
    12-22-09 03:44 PM
  13. crystinonfire's Avatar
    having the exact same issues.

    cant stand it anymore, i'm just going to downgrade back to .33
    where did you get .33? when i got fed up i only had an old 4. something version to drop down to.
    Last edited by crystinonfire; 12-22-09 at 04:24 PM.
    12-22-09 04:10 PM
  14. BlackCRX's Avatar
    where did you get .33? when i got fed up i old had an old 4. something version to drop down to.
    BBHybrids Forums - Downloads - BBM 5.0.0.33 For OS 4.7.1

    downloading it now, but it is moving super slow for some reason
    12-22-09 04:15 PM
  15. kelvind's Avatar
    Even after the .57 update it's still not working right! I guess time to try .54, and if still having problems then back to .33
    12-23-09 02:48 PM
  16. kelvind's Avatar
    Couldn't find an active link to .33, but even after the RIM outage I'm still having this problem.

    I've noticed it's not just BBM, it is all data. Nothing will come through to me unless I initiate data. If I send out an email, send out a BBM message, or even load a webpage all my emails/bbms come through.

    Anyone have any ideas?
    12-23-09 10:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD