04-01-20 11:03 AM
2,524 ... 6970717273 ...
tools
  1. dusan.bukvic's Avatar
    Pls,i m lazy to read all the replies, can someone confirm is this nathod working with 10.0 os?

    Posted via CB10
    07-01-13 03:15 AM
  2. Craig Abernethy's Avatar
    Can someone let me know, Does this 100% definitely not work on the Playbook?

    Posted Via CB 10, BlackBerry Z10!
    07-01-13 06:29 AM
  3. DOCTOREVIL8's Avatar
    Can someone let me know, Does this 100% definitely not work on the Playbook?

    Posted Via CB 10, BlackBerry Z10!
    100% does not work on the PlayBook. The BAR conversion is for BB10 devices.

    Posted via CB10
    Craig Abernethy likes this.
    07-01-13 07:52 AM
  4. owencool's Avatar
    w
    Did you confirm this on a real device? It is likely this device downloads gamedata to /sdcard/data
    As this functionality is not working on AR2.3.3, you should copy this to your Blackberry device manually.

    It is actually the source of many of these READ FAIL issues.

    Edit: Just looked at your CATLOG. It is looking in /sdcard/gameloft
    Copy this from your Android device for it to work.
    Sorry it isn't dungeon hunter it is six guns, I can confirm that the six guns read the data because when I didn't place the data in right place, the game stuck at the circle loading without any crash, then when I placed the data in right place, the six guns picture come out with circle loading then crashed. Anyway I can confirm it is work on Z10 by sideloading it bcoz someone have it working, but it seems he use the 10.1.0.2354 version OS
    http://forums.crackberry.com/android...-files-820841/
    Confirm on a real device? do you mean on android device?
    07-01-13 08:19 AM
  5. dusan.bukvic's Avatar
    Pls answer does this method work on 10.0 ??

    Posted via CB10
    Last edited by dusan.bukvic; 07-01-13 at 10:19 AM.
    07-01-13 09:04 AM
  6. ezapper2's Avatar
    Pls answer does this method work on 10.0 ??

    Posted via CB10
    Nobody should be on 10.0. If you are upgrade or get a leak!

    Posted via CB10 on Z10
    07-01-13 07:56 PM
  7. dusan.bukvic's Avatar
    Nobody should be on 10.0. If you are upgrade or get a leak!

    Posted via CB10 on Z10
    I dont want to load leaks so I m asking does someone know if this method works with 10.0. Thanks

    Posted via CB10
    07-02-13 01:04 AM
  8. MobileMadness002's Avatar
    Best thing is to try it. The runtime has not changed much if at all from 10.0.x so in theory it should. Still going to need to convert to bar and side load.
    dusan.bukvic likes this.
    07-02-13 03:16 AM
  9. keithf's Avatar
    I tried to renew my debugtoken by running the file renewtoken.bat
    I received the following response:
    ---- QUOTE ----
    Error: Not yet registered to request debug tokens
    There was an error generating the debug token:
    ECO is off.
    Press any key to continue...
    -- END QUOTE ---

    I did register my signing keys and had converted VIBER, FONGO , MAPQUEST and Google Maps which do run on my Z10 with my original debug token.bar file
    How can I now renew my debugtoken if i am receiving the error above?
    07-02-13 10:47 AM
  10. KnifeEdge25's Avatar
    Does installing a debug void the warranty on your device?
    07-02-13 07:20 PM
  11. Grizco's Avatar
    Does installing a debug void the warranty on your device?
    Nope your good to go!

    The Grizco Channel: C0011F20B. Music / Movies / Tech / Sports / Gaming news, reviews & opinions. Check me out!
    07-02-13 11:52 PM
  12. nhanken's Avatar
    If we forgot to remove the old debug token and it keeps giving an "Error: aleady registered with PBDT" when dropping the two cSJ files onto RegisterToken. Now there's no option to delete the old debug token while in Development Mode at all... does anyone know how to fix it?
    07-04-13 04:23 AM
  13. Bilaal's Avatar
    Looking back at this thread, God damn what a classic.

    Posted via CB10
    merv69 likes this.
    07-04-13 06:29 PM
  14. DDS0728's Avatar
    Please Help!!!

    I was successful in sideloading several apps using this process. I did a security wipe. I went back to reload the .bar that have already been converted and I continue to get a "failure -110" message when installing onto my device. I have no clue what to do? Has anybody seen this? Does anyone have a solution?

    Thanks in advance!
    07-05-13 12:06 PM
  15. jteagle's Avatar
    Simple question but I can't figure it out. How do I download an android app to convert? I want to convert the byki community edition language app but I don't have an android phone If I go to the google play store it looks like I need an android phone registered to download the app.
    07-05-13 01:04 PM
  16. adrenaline_x's Avatar
    im having issues converting my csj files can someone point me in the right direction please, this is great stuff and ive been trying to figure it out thanks!
    I had the same issue and didn't realize that the phone had to be connected to my laptop and that developer mode had to be enabled before running it. You cant run the registertoken.bat over again as you get a message saying that its already registered.

    Drag those two .csj files to the renewtoken.bat once your phone is connected, you have enabled developer mode on your phone and set a password AND updated the config.txt file with your device pin, your debug token pin, ipaddress etc.
    07-05-13 01:29 PM
  17. DDS0728's Avatar
    Ok, I fixed the problem. In case anyone runs into this... I did another Security Wipe. However, I did not restore from my backup. I will have to manually reload music, pictures and downloaded apps.

    I successfully reloaded the converted apps.
    07-05-13 02:23 PM
  18. adrenaline_x's Avatar
    and btw HOLY **** I can now install and convert my fitness pal.. the one app i really missed from my s3 AND gotoassit. I can't connect to unattended instances but can create a session with remote users.
    07-05-13 02:42 PM
  19. Riccardo Maggiori's Avatar
    Thank you xsascha, finally I got opera on my Zed...

    Posted via CB10
    07-05-13 03:57 PM
  20. pandapurple's Avatar
    Is sideloading Android apps compromising BB10's security?

    http://www.forbes.com/sites/timworst...of-the-device/

    Posted via CB10
    07-05-13 07:47 PM
  21. xsacha's Avatar
    Thank you xsascha, finally I got opera on my Zed...
    No problems Happy to share this with everyone.
    anon(4086547) likes this.
    07-05-13 08:30 PM
  22. merv69's Avatar
    ESPN cricinfo version 3.5.1 works good.

    Posted via CB10
    07-05-13 09:17 PM
  23. nhanken's Avatar
    Simple question but I can't figure it out. How do I download an android app to convert? I want to convert the byki community edition language app but I don't have an android phone If I go to the google play store it looks like I need an android phone registered to download the app.
    Apps.goodereader.com is the place to download lots of Android apps

    Posted via CB10
    07-05-13 09:53 PM
  24. owencool's Avatar
    Apps.goodereader.com is the place to download lots of Android apps

    Posted via CB10
    Don't download there, some apps are in old version. It is better if you download the apk from google play. Use downloader apk extension in google chrome to download the apk and you also need bluestack to acquire device id. Bluestack is kind of android simulator on pc.

    Posted via CB10
    07-06-13 09:55 AM
  25. owencool's Avatar
    I just have another question about license checking on android apps. Any help or suggestion in bypassing the license checking?

    Posted via CB10
    07-06-13 09:58 AM
2,524 ... 6970717273 ...

Similar Threads

  1. Running more than one Android app on Playbook?
    By avadakedava in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 9
    Last Post: 09-02-11, 09:28 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 04-28-11, 06:53 PM
  3. Any other way to buy apps on App World?
    By mangcool in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 10
    Last Post: 05-22-10, 12:15 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-06-09, 11:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD