04-01-20 11:03 AM
2,524 ... 5253545556 ...
tools
  1. 81bear's Avatar
    What can be wrong with my device pin?
    sorry for all the questions.. but I really trying..
    Make sure your 'DEVICEPIN'='your devices actual pin' NO CAPS in the 'config' text file. If it isn't or you modified it I'd recommend (you do what you like) removing the .csk and .db file from %Appdata%\local\Research In Motion (this was referenced on page one of this thread) and start from scratch i.e. re-request the tokens, re-download the android pack, and modify the config file with the correct device pin.
    06-17-13 07:46 PM
  2. euphoria_driod's Avatar
    i realised there is an expiration date for the debug token which i saw under my Q10 development mode menu. Does it mean my side load app will stop working that the date?
    06-17-13 08:13 PM
  3. Icarus3000's Avatar
    i realised there is an expiration date for the debug token which i saw under my Q10 development mode menu. Does it mean my side load app will stop working that the date?
    Yes, but to get working again all you need to do is create a new debugtoken.bar and sideload that bar file to your Q10.
    06-17-13 08:41 PM
  4. Kaiv728's Avatar
    It's wasn't working for me on my mac, I used my friends PC. It works fine. It awesome. But Snapchat and Facebook doesn't work. I hate the Facebook that comes with z10. And Snapchat is being very glitchy. Can anyone help me and tell me why?! I am running 10.0 on att z10!

    Posted via CB10
    06-17-13 08:43 PM
  5. anon(5639363)'s Avatar
    Well, this is beyond me I think.

    Is there a video tutorial yet? lol
    06-17-13 09:38 PM
  6. canu900's Avatar
    anybody tried to load up hulu
    06-17-13 10:34 PM
  7. sosof's Avatar
    Why do I keep getting this error?
    Tutorial: Run ANY Android 2.3.3 app on Blackberry10-img_00001190.jpg

    Posted via CB10
    06-17-13 10:36 PM
  8. nhanken's Avatar
    Done. Big Thanks
    Woot nice! GoodEreader is a great place for Android apps.

    Posted via CB10
    06-17-13 10:43 PM
  9. nhanken's Avatar
    Why do I keep getting this error?
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00001190.jpg 
Views:	553 
Size:	49.5 KB 
ID:	173322

    Posted via CB10
    Hi sosof,

    When you signed up for the token on BlackBerry website, make sure in the "config" file, you must input the same KEYPASS (all lower case). What you need to do is drag those two CSJ files (client-PBDT and client-RDK) onto "a-registertokens" -this should give you the Debugtoken.bar

    Posted via CB10
    Last edited by nhanken; 06-17-13 at 11:02 PM.
    06-17-13 10:48 PM
  10. Dre5025's Avatar
    I'm getting this message every time i try to load the debugtoken.bar

    Tutorial: Run ANY Android 2.3.3 app on Blackberry10-errormessage.jpg
    06-17-13 11:29 PM
  11. redmachodevil's Avatar
    still no network found on xbmc so no streaming, anyone else have any luck?




    @xsacha Would it be possible to send me the link to the xbmc apk you used, or post what version you have. I'm getting a network connection error with mine. Everything else seems to function normally but I can't get it to connect to my network...maybe my apk is a different version.
    thanks

    Edit: just remembered , mine is from the xbmc site directly as I'm not sure it's even available through the android market....
    06-17-13 11:31 PM
  12. BobbyBolivia's Avatar
    still no network found on xbmc so no streaming, anyone else have any luck?
    Ditto... and looking at the photo in the article with XBMC is just a tease every time I get on this site thinking someone has it working!
    06-17-13 11:44 PM
  13. anon(1049620)'s Avatar
    Tried a build of Firefox 7 on my Q10. It runs great but the keyboard doesn't work for input (even though the runtime recognizes it). Wonder if it works on the Z10.
    06-17-13 11:45 PM
  14. black.rhino's Avatar
    Yes, but to get working again all you need to do is create a new debugtoken.bar and sideload that bar file to your Q10.
    My understanding was that we have to reinstall all the apps sideloaded while using the expired debug token. Is it true that we only have to reinstall the new debugtoken.bar?

    Posted by Z10
    06-17-13 11:47 PM
  15. BobbyBolivia's Avatar
    Holy sweet god damn, I finally have a working team viewer on here! GREAT SUCCESS! (you must get the newest one from market, and it gave me an error on boot, i hit force close but the app didn't close, and it works!)

    also, simpsons tapped out appears to be working. it's downloading updates. this is way farther than it ever got before. this is amazeballs
    Which version of Simpsons tapped out did you upload???
    06-17-13 11:50 PM
  16. dustmalik's Avatar
    My understanding was that we have to reinstall all the apps sideloaded while using the expired debug token. Is it true that we only have to reinstall the new debugtoken.bar?

    Posted by Z10
    Yes, it's true.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    06-18-13 12:11 AM
  17. Joey Vajda's Avatar
    I appreciate when someone steps up and put there mind to such methods, to create something which is so useful to anybody, for FREE. This shows great moral-values and modest approach, I respect that and would extremely consider to donate to somebody who has impacted so many people and such a community.
    06-18-13 01:04 AM
  18. rajbir01's Avatar
    Hey guys. Tried to renew my debug token. My current one expires July 13 but I thought I'd give it a shot. Got the two new csj files from blackberry. Created the debug token but when I try and load it this time it says 502 package error. Is that because imy current token has not expired? Or because I did something wrong when creating the token?

    Thanks!!

    Posted via CB10
    06-18-13 01:13 AM
  19. euphoria_driod's Avatar
    So I can use back the same email?

    Posted via CB10
    06-18-13 01:16 AM
  20. fantass's Avatar
    Any good source to get Apks? Thanks X
    06-18-13 01:36 AM
  21. xsacha's Avatar
    Updated scripts and instructions.
    Preventing some issues from happening, so they are now removed from FAQ.

    Hey guys. Tried to renew my debug token. My current one expires July 13 but I thought I'd give it a shot. Got the two new csj files from blackberry. Created the debug token but when I try and load it this time it says 502 package error. Is that because imy current token has not expired? Or because I did something wrong when creating the token?
    That's not how you renew debug tokens. You never ever need to request anything from Blackberry ever again.
    Just run the createdebugtokens or RenewToken script once and that's it.
    Last edited by xsacha; 06-18-13 at 02:39 AM.
    06-18-13 02:27 AM
  22. Joey Vajda's Avatar
    i keep getting this error message?

    I have tried 3 times (3 diff sets of .csj files)...

    Please can you help me xsacha?
    Attached Thumbnails Tutorial: Run ANY Android 2.3.3 app on Blackberry10-error.jpg  
    Last edited by Joey Vajda; 06-18-13 at 03:13 AM. Reason: manners
    06-18-13 03:06 AM
  23. xsacha's Avatar
    i keep getting this error message?

    I have tried 3 times (3 diff sets of .csj files)...
    It means you are already registered. If you want to un-register, move the files in %APPDATA%\..\Local\Research In Motion
    06-18-13 03:16 AM
  24. Joey Vajda's Avatar
    So when i created a debug token last time I registered? So I have to delete the file off my phones app directory? Or move the .csj files?


    Posted via CB10
    06-18-13 03:33 AM
  25. iansantos17's Avatar
    Any good source to get Apks? Thanks X
    Search Android Drawer.
    06-18-13 03:51 AM
2,524 ... 5253545556 ...

Similar Threads

  1. Running more than one Android app on Playbook?
    By avadakedava in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 9
    Last Post: 09-02-11, 09:28 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 04-28-11, 06:53 PM
  3. Any other way to buy apps on App World?
    By mangcool in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 10
    Last Post: 05-22-10, 12:15 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-06-09, 11:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD