04-01-20 11:03 AM
2,524 ... 4243444546 ...
tools
  1. TheOneRico's Avatar
    I did the above with several apps and most of them work just fine, even if maybe a bit slow.

    I then tried it with the latest GoPro App, and now it does connect to the camera and I do see the preview and can access the settings of the camera as well. However, after a few seconds the following error pops up.
    Tutorial: Run ANY Android 2.3.3 app on Blackberry10-img_00000420.jpg
    Though it is great that it now goes further, it would be awesome if it would fully function. I've used the latest version (1.1.12) and it needs Android 2.2 and up, so should be able to run on Z10. The camera is configured correctly as is the Z10.

    Anyone have any ideas on this?

    Great work to all the guys on this forum who put in their time to enable others like me to benefit from their knowledge and skills. Keep it up.
    06-15-13 10:11 PM
  2. artsnick's Avatar
    any luck with Google Plus and Blogger?
    06-15-13 10:26 PM
  3. rajbir01's Avatar
    okay got token .....


    now this on convert
    Move all the files from the android pack to the sdk folder that contains the platform-tools directory. Works like a charm.

    Posted via CB10
    06-15-13 10:27 PM
  4. GP540's Avatar
    Moved it to the folder same error
    Tutorial: Run ANY Android 2.3.3 app on Blackberry10-img_00000578.jpg

    Posted via CB10
    06-15-13 10:36 PM
  5. treborlee's Avatar
    tried everything , so many post on this it gets mind boggling ,
    even got 3 different sets of CSJ file.... The a-registrationtoken folder just isn't cooperating for me
    06-15-13 10:38 PM
  6. ip.amps's Avatar
    Guys can you make a video on how to do it?

    Posted via CB10
    06-15-13 10:43 PM
  7. treborlee's Avatar
    Guys can you make a video on how to do it?

    Posted via CB10
    I actually think its something in the android pack I down loaded, other people seem to be doing it. Doesn't seem very hard to do from the walk through. I just cant get the CSJ to register
    06-15-13 10:49 PM
  8. npisano's Avatar
    THANK YOU for this! You made it so easy. Donation sent with pleasure.
    06-15-13 10:54 PM
  9. sciblades's Avatar
    I would love it some one listed a sight with a boat load of .apk to try and download from...
    06-15-13 10:55 PM
  10. Jerry A's Avatar
    Moved it to the folder same error
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000578.jpg 
Views:	762 
Size:	81.9 KB 
ID:	172682

    Posted via CB10
    Did you go into the tools directory of the SDK and then run "android sdk"?

    If not, you'll need to do so. On the app that starts have it installed all 3 packages under the Tools section.
    06-15-13 11:00 PM
  11. rajbir01's Avatar
    Moved it to the folder same error
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000578.jpg 
Views:	762 
Size:	81.9 KB 
ID:	172682

    Posted via CB10
    You will still need to edit the y bat to that folder which contains the sdk directory. Have you downloaded the new Android pack that xsacha posted?

    Posted via CB10
    06-15-13 11:11 PM
  12. michaelbato's Avatar
    Hey. Could you help me out? I did the process perfectly the first time and i love how this works. However, I want to redo the whole process since I did not like the 'Company' I put down during requesting for a Debug Token. (Don't ask, I'm very O.C.) So I went ahead an did the whole thing all over again. I got to the part where i was sent a new 'client-PBDT' and 'client-RDK' (all with the proper details that I would like). But now it wont allow me to re-register the tokens. It says that I am already registered. Is there a way to un-register so that i may do the process again? Or if there is a way to change the company name i originally chose, I would be happy with that too.

    Thank you.
    06-15-13 11:21 PM
  13. annon91221's Avatar
    Guys can you make a video on how to do it?

    Posted via CB10
    Okey... this is my tonight's project...
    In about 4 hrs... you shall have your video guys...

    Posted via CB10
    irvin968 likes this.
    06-15-13 11:24 PM
  14. annon91221's Avatar
    Hey. Could you help me out? I did the process perfectly the first time and i love how this works. However, I want to redo the whole process since I did not like the 'Company' I put down during requesting for a Debug Token. (Don't ask, I'm very O.C.) So I went ahead an did the whole thing all over again. I got to the part where i was sent a new 'client-PBDT' and 'client-RDK' (all with the proper details that I would like). But now it wont allow me to re-register the tokens. It says that I am already registered. Is there a way to un-register so that i may do the process again? Or if there is a way to change the company name i originally chose, I would be happy with that too.

    Thank you.
    You actually have to go to one of those BlackBerry folders and delete that . p12 files in order to register again..
    Now don't ask me where exactly those files are located, but if you search the forums then.....

    I know it's a 1000 plus post thread... believe me I read it all and some more...

    All the noobs... wait for my video..

    Cheers...

    Posted via CB10
    06-15-13 11:30 PM
  15. Robbenezer's Avatar
    Awesome Sauce! I got it going using this method, no problem.

    I have one question though.... when dragging the .APK to the "y-android2bb" batch file along with the .BAR file a .WRN file is created. What do we do with that? Just leave it alone?
    06-15-13 11:49 PM
  16. xsacha's Avatar
    Yes, leave the .wrn or delete it.
    It's just a log of warnings from the conversions.
    06-15-13 11:55 PM
  17. michaelbato's Avatar
    ok got it. Thanks so much and thanks for the quick reply.
    06-15-13 11:56 PM
  18. polgara59's Avatar
    Okay, dumb question time...

    Do you have to leave your phone in development mode so that the debug token will work to run the Android apps? Just curious because I tried both My Fitness Pal and Weightwatchers and both crashed and burned with development mode off. Of course, being impatient, I immediately dumped both apps...
    06-16-13 12:02 AM
  19. GP540's Avatar
    Great success very nice now to duplicate results on girlfriends computer... now when this expires 30 days do i only need to create a new debug.bar? or request tokens again.?

    Posted via CB10
    06-16-13 12:05 AM
  20. Robbenezer's Avatar
    Yes, leave the .wrn or delete it.
    It's just a log of warnings from the conversions.
    Thank you! for the fast as hell reply and with all the work you and the others do so we may all enjoy the sideloaded apps.
    06-16-13 12:05 AM
  21. xsacha's Avatar
    Great success very nice now to duplicate results on girlfriends computer... now when this expires 30 days do i only need to create a new debug.bar? or request tokens again.?

    Posted via CB10
    In 30 days, run b-createdebugtoken again and sideload the new debugtoken.bar to device.
    That is all
    06-16-13 12:07 AM
  22. ealvnv's Avatar
    Okay, dumb question time...

    Do you have to leave your phone in development mode so that the debug token will work to run the Android apps? Just curious because I tried both My Fitness Pal and Weightwatchers and both crashed and burned with development mode off. Of course, being impatient, I immediately dumped both apps...
    No you need Dev mode on just to sideload

    Posted via CB10
    polgara59 likes this.
    06-16-13 12:11 AM
  23. ip.amps's Avatar
    Okey... this is my tonight's project...
    In about 4 hrs... you shall have your video guys...

    Posted via CB10
    Thanks. Appreciate the effort.

    Posted via CB10
    06-16-13 12:37 AM
  24. rratheesh_83's Avatar
    Just tried to run b-createdebugtoken.bat and it gives me the error message:
    Error: Failed to decrypt keystore, invalid store password or store password not
    supplied.
    Any help?
    06-16-13 12:38 AM
  25. xsacha's Avatar
    Just tried to run b-createdebugtoken.bat and it gives me the error message:
    Error: Failed to decrypt keystore, invalid store password or store password not
    supplied.
    Any help?
    Your keypass is wrong. Not what you registered with.
    Could be that you registered a second time but kept original keys.
    06-16-13 12:42 AM
2,524 ... 4243444546 ...

Similar Threads

  1. Running more than one Android app on Playbook?
    By avadakedava in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 9
    Last Post: 09-02-11, 09:28 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 04-28-11, 06:53 PM
  3. Any other way to buy apps on App World?
    By mangcool in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 10
    Last Post: 05-22-10, 12:15 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-06-09, 11:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD