02-13-17 03:14 PM
729 123 ...
tools
  1. Apollo_IV's Avatar
    So I patched the previous version from the Play Store using Lucky Patcher and downloaded the latest Play Services from Cobalt back on 10.3.2.6something and got an infinite loop on Sign Up and login error on Login. This morning I did a non-destructive update to 10.3.2.2204 and tried again. Lo and behold, it logged in and is fully functional again!

    Posted via CB10
    Last edited by Apollo_IV; 06-11-15 at 09:32 PM.
    06-11-15 09:18 PM
  2. zamboni08's Avatar
    O.O anyone else?

    Posted via CB10
    06-11-15 09:20 PM
  3. conite's Avatar
    Yes. It appears that patched v9.3.1 works again without having to create a new account. You can just simply log in normally again.

    Whether this is due to 10.3.2.2204 by itself, or Cobalt's recently upgraded Google Play Services apparatus, I don't know.

    Edit: It's 10.3.2.2204 for sure. You don't even need Google Play Services installed - just the patched app. Latest v9.9 works great.

    Z30STA100-5/10.3.2.2204
    Last edited by conite; 06-12-15 at 09:34 PM.
    martinjdub likes this.
    06-11-15 09:55 PM
  4. arnavrs's Avatar
    Yes. It appears that patched v9.3.1 works again without having to create a new account. You can just simply log in normally again.

    Whether this is due to 10.3.2.2204 by itself, or Cobalt's recently upgraded Google Play Services apparatus, I don't know.

    Z30STA100-5/10.3.2.2204
    It it working for me too.
    However, I think it's the OS because I tried installing the same patched version two days before the OS dropped with the latest Google Play Services installed and it wouldnt let me sign in.
    Has anyone tried a newer patched version? 9.9 maybe?

    Posted via CB10
    06-11-15 10:44 PM
  5. spiculated's Avatar
    It it working for me too.
    However, I think it's the OS because I tried installing the same patched version two days before the OS dropped with the latest Google Play Services installed and it wouldnt let me sign in.
    Has anyone tried a newer patched version? 9.9 maybe?

    Posted via CB10
    Tried patching the latest v9.9 and there is an error when trying to log in.

    Edit: Patched v9.8 and it worked on Z30STA100-5/10.3.2.2204, below is the mega link to the Patched apk:

    https://mega.nz/#!ZIIAmaZA!jD45CYtd_...5LrIcksQ1fMY6g

    Here is the patched Snapchat v9.9
    https://mega.nz/#!VFIgWawZ!69Td84OrJ...lUimDreduhk5RI

    Sent from my Z30 using Tapatalk
    Last edited by spiculated; 06-13-15 at 07:18 PM.
    Mathieu Monnier likes this.
    06-11-15 10:54 PM
  6. savelandia153's Avatar
    Can someone send me the link for the patched version please?

    Posted via CB10
    06-12-15 12:09 AM
  7. Fanatix85's Avatar
    Must be the OS because I am on 10.3.2.798 and it does not work for me.

    Posted via CB10
    06-12-15 12:42 AM
  8. Apollo_IV's Avatar
    LOL @ BlackBerry slaying Snapchat's development team.



    Posted via CB10
    06-12-15 01:12 AM
  9. Apollo_IV's Avatar
    Btw, I had no problems patching 9.9.0.

    Posted via CB10
    06-12-15 01:52 AM
  10. anon3230140's Avatar
    Tried patching the latest v9.9 and there is an error when trying to log in.

    Edit: Patched v9.8 and it worked on Z30STA100-5/10.3.2.2204, below is the mega link to the Patched apk:

    https://mega.nz/#!ZIIAmaZA!jD45CYtd_...5LrIcksQ1fMY6g

    Sent from my Z30 using Tapatalk
    Good lad. Works for me too.

    Much love to BlackBerry. Screw Snapchat.

    Posted via CB10
    06-12-15 05:18 AM
  11. Bilaal's Avatar
    Yup, this may only work on the latest 10.3.2 leak. I'm getting nothing but infinite loops on 10.3.1 and 10.3.2.798

    Posted via CB10
    06-12-15 07:18 AM
  12. savelandia153's Avatar
    It works again!!! Thanks!

    Posted via CB10
    06-12-15 08:51 AM
  13. rai187's Avatar
    Do you just download the patched apk and install it.. or is there other steps as well

    Posted via CB10
    06-12-15 09:11 AM
  14. alaviss's Avatar
    Do you just download the patched apk and install it.. or is there other steps as well

    Posted via CB10
    You needs cobalt's patched Google Play Services which could be found here. Also you have to be on the latest leak for Snapchat to work

    Z10STL100-1/10.3.2.798
    06-12-15 09:14 AM
  15. rai187's Avatar
    You needs cobalt's patched Google Play Services which could be found here. Also you have to be on the latest leak for Snapchat to work

    Z10STL100-1/10.3.2.798
    Will the official 10.3.2 not work?

    Posted via CB10
    06-12-15 10:32 AM
  16. je1992's Avatar
    It only works on 2204 ! Tested yesterday on the official os and you get infinite login screen. Go in leaked os section to see how to install this new os! It was my first time installing a leaked os but so worth it for snapchat!!

    Posted via CB10
    06-12-15 10:51 AM
  17. spiculated's Avatar
    I seems like it would also work on devices still on 10.3.0. Decided to try it on my Z10 that I still had on 10.3.0 to see if would log in. To my surprise I was able to log in, send a snap, and watch a snap from missjuliakelly


    Snapchat working again!-img_20150612_164812.jpg
    Snapchat working again!-img_20150612_164521.jpg
    Snapchat working again!-img_20150612_164910.jpg
    Snapchat working again!-img_20150612_164512.jpg
    Snapchat working again!-img_20150612_162831.jpg

    Posted via CB10
    06-12-15 03:51 PM
  18. je1992's Avatar
    Ok so I was able to log in on the 9.8 version. But I can't take any photos.. everytime i click to take a picture the screen becomes grey and i can't see anything. (I have the passport). Am I the only one with this problem?

    ps: Forget it, i solved the problem by changing the size of the app to a rectangular size!
    06-12-15 04:06 PM
  19. blackone85's Avatar
    Tried patching the latest v9.9 and there is an error when trying to log in.

    Edit: Patched v9.8 and it worked on Z30STA100-5/10.3.2.2204, below is the mega link to the Patched apk:

    https://mega.nz/#!ZIIAmaZA!jD45CYtd_...5LrIcksQ1fMY6g

    Sent from my Z30 using Tapatalk
    I'm on an Z30 and 10.3.1.1767 currently I'm using 9.3.1.0 would the update to 9.8 work for me? I want to make sure before I update

    Posted via CB10
    06-12-15 06:59 PM
  20. conite's Avatar
    I'm on an Z30 and 10.3.1.1767 currently I'm using 9.3.1.0 would the update to 9.8 work for me? I want to make sure before I update

    Posted via CB10
    Yes. And 9.9 too. Patched version of course.

    Clarification: Update OS too, of course.

    Z30STA100-5/10.3.2.2204
    Last edited by conite; 06-12-15 at 09:30 PM.
    06-12-15 07:04 PM
  21. blackone85's Avatar
    Yes. And 9.9 too. Patched version of course.

    Z30STA100-5/10.3.2.2204
    Is there a patched version available for 9.9.0? The one I downloaded was 9.8

    Posted via CB10
    06-12-15 07:26 PM
  22. blackone85's Avatar
    Snapchat working again!-img_20150612_203927.png

    When I installed the patched version it deleted my original 9.3.1.0 version so I had to install the 9.8 version now I get this.... I restarted my phone and there is no change

    Posted via CB10
    Last edited by blackone85; 06-12-15 at 07:55 PM.
    money hunjan likes this.
    06-12-15 07:41 PM
  23. je1992's Avatar
    Be sure to have the latest google play services from cobalt before trying to login! That solved the login error for me.

    Posted via CB10
    06-12-15 08:17 PM
  24. Swave514's Avatar
    Strange. At first it didnt work for me until I used app cache cleaner, cleared data from snapchat, uninstalled snapchat, did a hard reset and then re-installed.

    Edit: I also noticed the apk finally allows the screen to go full size at the top

    Z30 | 10.3.2
    Last edited by Swave514; 06-12-15 at 08:43 PM.
    06-12-15 08:25 PM
  25. conite's Avatar
    Be sure to have the latest google play services from cobalt before trying to login! That solved the login error for me.

    Posted via CB10
    Actually it doesn't need any of Cobalt's stuff. No Google Play Services or anything. Just the patched Snapchat works perfectly by itself.

    Z30STA100-5/10.3.2.2204
    06-12-15 08:30 PM
729 123 ...

Similar Threads

  1. Can my Q10 with 10.2.1.3014 work with Microsoft Office 365?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 10-10-15, 08:47 AM
  2. Is BlackBerry advertising again??
    By smart548 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 9
    Last Post: 06-11-15, 08:55 PM
  3. Yup. Tried android again... back to BlackBerry
    By Marcin Dabrowsky in forum BlackBerry Passport
    Replies: 9
    Last Post: 06-11-15, 08:34 PM
  4. does this micro sd work great on our Q10s?
    By miguel11691 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-15, 07:50 PM
  5. Snapchat
    By RC Guy in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-15, 04:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD