09-27-16 04:27 AM
437 ... 1213141516 ...
tools
  1. KhatruSullivan's Avatar
    Try it out. If the app doesn't appear on your device, have a look into the log and find out why.
    but what mode should i use when i connect the usb? Usb storage mode or normal? Thanks!

    Posted via CB10
    09-09-13 04:13 AM
  2. Tijs de Coster's Avatar
    Hello, I downloaded spotify on my phone and there where no errors in the log, when i open the app there is a white screen and then it says that it has stopped working.
    thanks
    09-10-13 01:56 PM
  3. KhatruSullivan's Avatar
    Hello, I downloaded spotify on my phone and there where no errors in the log, when i open the app there is a white screen and then it says that it has stopped working.
    thanks
    What is yout current os?

    Posted via CB10
    09-11-13 05:51 AM
  4. Steppschuh's Avatar
    Hello, I downloaded spotify on my phone and there where no errors in the log, when i open the app there is a white screen and then it says that it has stopped working.
    thanks
    Spotify uses unsupported APIs and won't work on any available BB10 version.
    09-11-13 06:24 AM
  5. dustmalik's Avatar
    Spotify uses unsupported APIs and won't work on any available BB10 version.
    That's incorrect. Spotify works using debug token method or using Unlocked Android runtime on OS 10.2.

    If you are getting a white screen when you run Spotify, do the following :-

    Start Spotify. You will get a white screen. Close it. (Yes, this is necessary.)
    -Open the native File Manager application on your device. Make sure you are looking at your Device directory, not your Media Card (should you have one installed).
    -Navigate to: Misc > android > Android > data > com.spotify.mobile.android.ui > cache
    -Here, you will have to create a new folder, entitled Storage
    -Open the Storage folder that you just created. Create another file entitled Users
    -The file path for the Users folder should be as follows: Android/data/com.spotify.mobile.android.ui/cache/Storage/Users.

    Spotify should now work correctly.

    *Note* Some members have reported that they needed to rename the "cache" folder to "spotifycache" to get the application to work. This was not the case for me. I recommend trying my original instructions first. In the event that Spotify still does not work for you, you may want to give this a try.
    Should you choose to use this method, your folder directory would be: Misc > android > Android > data > com.spotify.mobile.android.ui > spotifycache > Storage > Users

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    Last edited by dustmalik; 09-11-13 at 12:40 PM.
    Steppschuh likes this.
    09-11-13 11:15 AM
  6. Steppschuh's Avatar
    That's incorrect. Spotify works using debug token method or using Unlocked Android runtime on OS 10.2.

    If you are getting a white screen when you run Spotify, do the following :-

    Start Spotify. You will get a white screen. Close it. (Yes, this is necessary.)
    -Open the native File Manager application on your device. Make sure you are looking at your Device directory, not your Media Card (should you have one installed).
    -Navigate to: Misc > android > Android > data > com.spotify.mobile.android.ui > cache
    -Here, you will have to create a new folder, entitled Storage
    -Open the Storage folder that you just created. Create another file entitled Users
    -The file path for the Users folder should be as follows: Android/data/com.spotify.mobile.android.ui/cache/Storage/Users.

    Spotify should now work correctly.
    Thanks a lot for these intructions, I've added them to the app page!
    facebook.com/BB10Bars/posts/584618591596601
    09-12-13 08:24 AM
  7. Andrie Suak Tiwa's Avatar
    Looks like the login fails, are you sure that you are using your development password and not device password?
    oh, okay...

    i will check it again
    09-13-13 02:51 AM
  8. yeosy1962's Avatar
    My z10 with 10.2.0.1443 and installed side load unlock android 4.2.2.how to convert apk to bar file.Please advise.thank you.
    09-13-13 04:01 AM
  9. Steppschuh's Avatar
    My z10 with 10.2.0.1443 and installed side load unlock android 4.2.2.how to convert apk to bar file.Please advise.thank you.
    I've made a guide for that:
    Converting Guide - BB10 Bars
    09-13-13 06:08 AM
  10. yeosy1962's Avatar
    thank you !
    09-13-13 06:35 AM
  11. poiznberry's Avatar
    Hey dude, I cant load any app since last leak.
    Heres the log:
    Code:
    Installing apps
      - Installing com-anddoes-launcher.bar
         - (Debug) Initialized http client
         - (Debug) Attempting to authorize with password
         - (Debug) Logging in
         - (Debug) Parsing response
         - (Debug) Reading status
         - (Debug) Status: Challenge
         - (Debug) Login V2
    Installing apps done
    Successfull: 0  |  Failed: 1
    Trying to reach 192.168.0.100
      - Success
    Running .1725 leak w/unlocked runtime & no debug token
    09-15-13 09:32 AM
  12. Steppschuh's Avatar
    Hey dude, I cant load any app since last leak.
    Heres the log:
    Code:
    Installing apps
      - Installing com-anddoes-launcher.bar
         - (Debug) Initialized http client
         - (Debug) Attempting to authorize with password
         - (Debug) Logging in
         - (Debug) Parsing response
         - (Debug) Reading status
         - (Debug) Status: Challenge
         - (Debug) Login V2
    Installing apps done
    Successfull: 0  |  Failed: 1
    Trying to reach 192.168.0.100
      - Success
    Running .1725 leak w/unlocked runtime & no debug token
    Maybe they changed something with the login challenge, but I don't think so. Development mode turned on?
    09-15-13 10:58 AM
  13. poiznberry's Avatar
    Maybe they changed something with the login challenge, but I don't think so. Development mode turned on?
    Yup, development ON.
    I dont know whats wrong in this picture but I can sideload with Sachesi (usb) but not OTA with your tool, I mean the device is reacheable but seems not recognized as an unlocked runtime device.
    09-15-13 12:43 PM
  14. Steppschuh's Avatar
    Yup, development ON.
    I dont know whats wrong in this picture but I can sideload with Sachesi (usb) but not OTA with your tool, I mean the device is reacheable but seems not recognized as an unlocked runtime device.
    Does the USB connection work with my tool? Use the development IP for that.
    09-15-13 12:57 PM
  15. poiznberry's Avatar
    Does the USB connection work with my tool? Use the development IP for that.
    Just tried, no luck either.
    Code:
    Installing apps
      - Installing com-anddoes-launcher.bar
         - (Debug) Initialized http client
         - (Debug) Attempting to authorize with password
         - (Debug) Logging in
         - (Debug) Parsing response
         - (Debug) Reading status
         - (Debug) Status: Challenge
         - (Debug) Login V2
    Installing apps done
    Successfull: 0  |  Failed: 1
    Trying to reach 169.254.0.1
      - Success
    I think its not related to connection issues, seems more like a mess between this leak, the unlocked runtime and your code.
    09-15-13 03:15 PM
  16. Steppschuh's Avatar
    I think its not related to connection issues, seems more like a mess between this leak, the unlocked runtime and your code.
    The code is from their own SDK, I don't think they would stop supporting it without letting the developers know it.
    09-15-13 04:55 PM
  17. petar86's Avatar
    Hello!
    I have probably same problem as user few posts before me.Apps seems like install and then installing failed...
    I am newbie here so is maybe problem that I don`t have Debug Token installed on my Z10?Or is maybe problem with Development IP Address???

    Here is log from my try of installing:
    Drag and drop event:
    - com-viber-voip.bar
    Adding app to install queue: com-viber-voip.bar
    Removing login cookie
    - No cookie found.
    Installing apps
    - Installing com-viber-voip.bar
    Installing apps done
    Successfull: 0 | Failed: 1
    Trying to reach 192.168.1.2 /24
    - Success

    Thank you all in advance!!
    09-16-13 03:20 AM
  18. Steppschuh's Avatar
    Hello!
    I have probably same problem as user few posts before me.Apps seems like install and then installing failed...
    I am newbie here so is maybe problem that I don`t have Debug Token installed on my Z10?Or is maybe problem with Development IP Address???

    Here is log from my try of installing:
    Drag and drop event:
    - com-viber-voip.bar
    Adding app to install queue: com-viber-voip.bar
    Removing login cookie
    - No cookie found.
    Installing apps
    - Installing com-viber-voip.bar
    Installing apps done
    Successfull: 0 | Failed: 1
    Trying to reach 192.168.1.2 /24
    - Success

    Thank you all in advance!!
    You don't need any debug token. You entered the IP address wrong, it should be just 192.168.1.2
    09-16-13 04:50 AM
  19. T_Touch's Avatar
    sniff sniff - "Java runtime (JRE) could not be found on your computer. Please install the latest ... blah blah."

    I've installed everything that I could and I stopped and restarted everything and I still get the same error message.
    09-16-13 08:34 PM
  20. wout000's Avatar
    http://java.com/en/download/index.jsp

    This is the java runtime. Make sure you download the correct one for your system.
    64 bit it 32 bit...



    Posted via CB10
    09-17-13 01:12 AM
  21. Djohan Liem's Avatar
    need help, i have install sideloader, but after i am install app, always error
    New BB10 Sideloading Tool!-log.jpg
    09-17-13 04:49 AM
  22. Nitish Kumar's Avatar
    Does after sideloading any android apps the cpu cycles increases???
    the android runtime starts running in the background always ???
    or it runs's only when we run an android app??
    09-17-13 12:15 PM
  23. T_Touch's Avatar
    Download Free Java Software

    This is the java runtime. Make sure you download the correct one for your system.
    64 bit it 32 bit...



    Posted via CB10
    Thanks but i've updated from that same link and i still get an error messge
    09-17-13 04:10 PM
  24. ezapper2's Avatar
    Just tried, no luck either.
    Code:
    Installing apps
      - Installing com-anddoes-launcher.bar
         - (Debug) Initialized http client
         - (Debug) Attempting to authorize with password
         - (Debug) Logging in
         - (Debug) Parsing response
         - (Debug) Reading status
         - (Debug) Status: Challenge
         - (Debug) Login V2
    Installing apps done
    Successfull: 0  |  Failed: 1
    Trying to reach 169.254.0.1
      - Success
    I think its not related to connection issues, seems more like a mess between this leak, the unlocked runtime and your code.
    You need to try the chrome extension installer

    Z10_10.2.0.1xxx
    09-17-13 11:08 PM
  25. poiznberry's Avatar
    You need to try the chrome extension installer

    Z10_10.2.0.1xxx
    Sure why not, doest it works OTA? Otherwise I'm Okay with Sachesi meanwhile.


    Posted via CB10
    09-18-13 11:04 AM
437 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. No more (threads on) BB10 on Playbook
    By axllebeer in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 15
    Last Post: 06-28-13, 07:33 PM
  2. BB10 Orientation Stuck
    By pcondello in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 06-28-13, 08:30 AM
  3. Got my new Z10
    By dusan.bukvic in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 06-27-13, 02:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD