1. wincyUt's Avatar
    I'm experiencing problems with sideloading bars to my Z30. It just hangs at "50% progress". I have used DDPB and Google Chrome Playbook sideloading tools. Interesting enough, I was successful in sideloading all the apps on Z10 with the new 10.2 OS update.
    Is there something I am missing or need to activate on my Z30 to prevent the sideloading from "hanging"?
    PS: I'm using the same Debug Token on both phones.

    Any help will be highly appreciated. Thanks.
    10-25-13 02:09 PM
  2. n8tiveg's Avatar
    I thought debug were tied to pins. Have you tried loading with sanchesi. Maybe the others may not have z30 support though just guessing there

    Posted via CB10
    10-25-13 02:16 PM
  3. wincyUt's Avatar
    Oh, are they? I'm so green with these things it ain't funny.

    I thought debug were tied to pins. Have you tried loading with sanchesi. Maybe the others may not have z30 support though just guessing there

    Posted via CB10
    10-25-13 02:18 PM
  4. n8tiveg's Avatar
    No problem did you create your debug your self? I usually use barinstall.com to create a debug token I just uploaded my signing keys to my account and can have up to two devices and I can convert on that site as well.

    Posted via CB10
    10-27-13 09:39 PM
  5. wincyUt's Avatar
    No problem did you create your debug your self? I usually use barinstall.com to create a debug token I just uploaded my signing keys to my account and can have up to two devices and I can convert on that site as well.

    Posted via CB10
    No I didn't. I got the Debug Token from a helpful someone. Like I said it worked very fine on my Z10 (with 10.2 update) but kept hanging at 50% progress.
    The good news is that it has now worked on my Z30. I turned on "Access using Wi-Fi" on the STORAGE and ACCESS; and then the sideloading started working. Maybe it was just a coincidence.

    Thank you for caring. Cheers.
    10-28-13 10:37 AM

Similar Threads

  1. 2 Frustrations with New Bluetooth Auto Pairing in 10.2.
    By HotFix in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 10-31-13, 07:42 PM
  2. Z30 from Telus went from 650, to 600, to 699?
    By GRojasHruska in forum BlackBerry Z30
    Replies: 27
    Last Post: 10-30-13, 04:24 PM
  3. not working Z30 in less than 24 hours
    By Eng.KoD in forum BlackBerry Z30
    Replies: 15
    Last Post: 10-27-13, 12:33 AM
  4. How long should it take to reload 10.2 with BB Link
    By cabirder in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 10-26-13, 11:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD