02-21-16 10:51 AM
1,367 ... 56789 ...
tools
  1. fucsia's Avatar
    Hi Cobalt,
    Your patcher works great. I'm Using the 4.4. 4 version of lucky patcher because I'm running the 10.2.1 OS
    But I have been unable to patch a recent version of Enjoy (car sharing app).
    The app is successfully patched, but the map location cannot be loaded. I have been careful to un install the previous version, reboot and install the new patch of Enjoy

    I'm providing the goggle play link. Hope you can take a look.

    https://play.google.com/store/apps/d...=com.eni.enjoy

    Thanks again for your great work!

    Posted via CB10
    07-22-14 07:00 AM
  2. mundo472's Avatar
    Give this apk a shot. Be sure to uninstall existing copy you have installed, restart phone, then install this version.

    https://app.box.com/s/8aww72u5nrpwyt47az35
    Still a no-go, Sally Mack. Still coming up with , "Google play has stopped" then "unfortunately metro cab has stopped".

    Thanks for the above-and-beyond effort!

    Posted via CB10
    07-22-14 07:26 AM
  3. teostar's Avatar
    Anybody had any luck with the YouTube app?

    Posted via CB10
    07-22-14 09:09 AM
  4. Cobalt232's Avatar
    Hi Cobalt,
    Your patcher works great. I'm Using the 4.4. 4 version of lucky patcher because I'm running the 10.2.1 OS
    But I have been unable to patch a recent version of Enjoy (car sharing app).
    The app is successfully patched, but the map location cannot be loaded. I have been careful to un install the previous version, reboot and install the new patch of Enjoy

    I'm providing the goggle play link. Hope you can take a look.

    https://play.google.com/store/apps/d...=com.eni.enjoy

    Thanks again for your great work!

    Posted via CB10
    Did you install the patched Google Play services from the first post? It is required to display the map.
    07-22-14 09:20 AM
  5. fucsia's Avatar
    Yeah,
    I have com.google.android.gms-5.0.84 installed but there is no map loading!

    Posted via CB10
    07-22-14 10:34 AM
  6. ralfyguy's Avatar
    Did you reboot? Sometimes it does help.

    Posted via CB10
    07-22-14 10:44 AM
  7. Sally Mack's Avatar
    Still a no-go, Sally Mack. Still coming up with , "Google play has stopped" then "unfortunately metro cab has stopped".

    Thanks for the above-and-beyond effort!

    Posted via CB10
    I'm also getting the crash when trying to interact with the map (but no google play services error). I'll try to poke around with it some more when I can find some time.
    mundo472 likes this.
    07-22-14 10:46 AM
  8. Sally Mack's Avatar
    Anybody had any luck with the YouTube app?

    Posted via CB10
    Youtube works without any patching I believe. You may not be able to login though. Truthfully, fasttube is a much better, native option imo.
    07-22-14 10:47 AM
  9. lou2969's Avatar
    Thank you so much..it took me 10 minutes for every thing
    But when opening the browser and going to Googleplay. It freeze I'm having problems with the page browser is fine with other tabs


    Posted via CB10
    07-22-14 12:43 PM
  10. Sally Mack's Avatar
    Thank you so much..it took me 10 minutes for every thing
    But when opening the browser and going to Googleplay. It freeze I'm having problems with the page browser is fine with other tabs


    Posted via CB10
    Why would you need to go to google play? What are you trying to do that's not working?
    07-22-14 01:34 PM
  11. teostar's Avatar
    Youtube works without any patching I believe. You may not be able to login though. Truthfully, fasttube is a much better, native option imo.
    Without patching YouTube gives the "Google play services needed " error.
    Attachment 286468

    With the patch it does not load. The android player open but nothing happens after that.
    Last edited by teostar; 07-22-14 at 02:30 PM.
    07-22-14 02:05 PM
  12. ralfyguy's Avatar
    I have the latest non patched YouTube and the latest patched Play Services installed. YouTube runs just fine except login does not work as usual.

    Posted via CB10
    07-22-14 03:20 PM
  13. teostar's Avatar
    I have the latest non patched YouTube and the latest patched Play Services installed. YouTube runs just fine except login does not work as usual.

    Posted via CB10
    Deleted everything and started over and now it works. Think it was because I had the "Google log-in Services" apk loaded.

    Funnily enough, now it can't be installed with the patched Google play services apk installed and visa versa. It's either one or the other.

    Maybe you guys can try a patch for the log in services apk so maybe we can sign in.

    Posted via CB10
    07-22-14 04:54 PM
  14. Sally Mack's Avatar
    I have Google login services + play services installed just fine. Not sure why both wouldn't install for you. I'd do a hard reset and try again.
    07-22-14 05:03 PM
  15. ralfyguy's Avatar
    I have Google login services + play services installed just fine. Not sure why both wouldn't install for you. I'd do a hard reset and try again.
    I have the same installed just fine. He must have something else going. May have to reload the Android runtime.

    Posted via CB10
    07-22-14 05:15 PM
  16. teostar's Avatar
    I have Google login services + play services installed just fine. Not sure why both wouldn't install for you. I'd do a hard reset and try again.
    I tried. Can you share the apk of the Google login service u have please?

    Posted via CB10
    07-22-14 10:37 PM
  17. Lawmen23's Avatar
    If anyone is keeping a list...Groupon and YP work now.
    moody likes this.
    07-23-14 01:06 AM
  18. yciwolf's Avatar
    Without patching YouTube gives the "Google play services needed " error.
    Attachment 286468

    With the patch it does not load. The android player open but nothing happens after that.
    Youtube works with the patch (can't just login)

    How to remove Google Play services dependencies with Lucky Patcher [but not Snapchat]-img_20140723_083152.png
    Mecca EL likes this.
    07-23-14 02:34 AM
  19. JohnJenin10's Avatar
    Hi.. sorry to grab your attention. I've search almost all thread in CB about "8 Ball Pool",& till now still haven't heard a solution. So I need to try my luck here (with cobalt, sally n others experts around) , is there any chance to get this games works? So far it just crash everytime clicked on either "Login with Facebook" & even "as guests". I am on Z10STL100-1/10.2.1.3247 & have tried install it from snap, Aptoide & amazon. Thanks in advance for your time guys.

    Posted via CB10 from my Z10STL100-1/10.2.1.3247
    07-23-14 09:42 AM
  20. moegh's Avatar
    Hi.. sorry to grab your attention. I've search almost all thread in CB about "8 Ball Pool",& till now still haven't heard a solution. So I need to try my luck here (with cobalt, sally n others experts around) , is there any chance to get this games works? So far it just crash everytime clicked on either "Login with Facebook" & even "as guests". I am on Z10STL100-1/10.2.1.3247 & have tried install it from snap, Aptoide & amazon. Thanks in advance for your time guys.

    Posted via CB10 from my Z10STL100-1/10.2.1.3247
    For me it doesn't open at all

    Q5-10.3.0.296/441(radio)
    07-23-14 09:47 AM
  21. jzajac's Avatar
    Hi.. sorry to grab your attention. I've search almost all thread in CB about "8 Ball Pool",& till now still haven't heard a solution. So I need to try my luck here (with cobalt, sally n others experts around) , is there any chance to get this games works? So far it just crash everytime clicked on either "Login with Facebook" & even "as guests". I am on Z10STL100-1/10.2.1.3247 & have tried install it from snap, Aptoide & amazon. Thanks in advance for your time guys.

    Posted via CB10 from my Z10STL100-1/10.2.1.3247
    That sounds similar to the Quiz Up issues where you can get the app to open and show you a log on screen but you are unable to actually sign in with any account (in this case including the 'guest' option as an account to log in with). In the case of Quiz Up there's no amount of patching to fix that and we just can't get the app running. Hopefully that isn't the case with this app for you as well.
    07-23-14 09:50 AM
  22. JohnJenin10's Avatar
    For me it doesn't open at all

    Q5-10.3.0.296/441(radio)
    I thought 10.3 can run this without problem? Have read it somewhere, CB or web.

    Posted via CB10 from my Z10STL100-1/10.2.1.3247
    07-23-14 09:54 AM
  23. moegh's Avatar
    I don't know for me not working :S

    Q5-10.3.0.296/441(radio)
    07-23-14 11:38 AM
  24. Sally Mack's Avatar
    Hi.. sorry to grab your attention. I've search almost all thread in CB about "8 Ball Pool",& till now still haven't heard a solution. So I need to try my luck here (with cobalt, sally n others experts around) , is there any chance to get this games works? So far it just crash everytime clicked on either "Login with Facebook" & even "as guests". I am on Z10STL100-1/10.2.1.3247 & have tried install it from snap, Aptoide & amazon. Thanks in advance for your time guys.

    Posted via CB10 from my Z10STL100-1/10.2.1.3247
    Why don't you try patching it and seeing what happens?
    07-23-14 11:40 AM
  25. nelsonwolf81's Avatar
    If anyone is keeping a list...Groupon and YP work now.
    I can't hey Groupon to work. What did you do?


    Z10STL100-3/10.2.1.3253
    07-23-14 03:20 PM
1,367 ... 56789 ...

Similar Threads

  1. Personalized Classic with decals?
    By jamiehoang2805 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 18
    Last Post: 09-24-15, 12:43 PM
  2. Is there an app to increase the earpiece volume on the Z30?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 09-16-15, 11:05 AM
  3. unlocked blackberry z30 not reading sim card
    By Brad Besselman in forum BlackBerry Z30
    Replies: 6
    Last Post: 09-15-15, 12:38 PM
  4. How do I set up to print from my Blackberry Z30 o myWiFi printer?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-12-15, 10:50 PM
  5. Which files to download for OS Update?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-12-15, 08:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD