1. xai_bi's Avatar
    I opened the game and logged in for Facebook and it started connecting. I waited for half an hour but it didn't connect. What should I do??

    Posted via CB10
    joni.vacey and rdafridi5 like this.
    08-14-15 04:56 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    if its an android app, that's somehow the way it goes. Find another app that does a similar thing? does it give you an error about needing google services?
    08-16-15 08:08 AM
  3. moegh's Avatar
    I have no problem here

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    08-16-15 08:50 AM
  4. joni.vacey's Avatar
    Yes, always

    Sent from my SM-G900W8 using Tapatalk
    08-16-15 05:23 PM
  5. xai_bi's Avatar
    if its an android app, that's somehow the way it goes. Find another app that does a similar thing? does it give you an error about needing google services?
    No it just says connecting. I waited for half an hour but it didn't do anything

    Posted via CB10
    08-17-15 05:28 AM
  6. moegh's Avatar
    No it just says connecting. I waited for half an hour but it didn't do anything

    Posted via CB10
    Try login with miniclip, once it opens try to login with fb

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    08-17-15 08:13 AM
  7. xai_bi's Avatar
    Try login with miniclip, once it opens try to login with fb

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    When I try to sign in with mini clip it asks for email. I typed my email but the email box stayed empty..

    Posted via CB10
    08-18-15 10:29 AM
  8. moegh's Avatar
    When I try to sign in with mini clip it asks for email. I typed my email but the email box stayed empty..

    Posted via CB10
    Tap the screen and try again

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    08-18-15 03:12 PM
  9. xai_bi's Avatar
    Tap the screen and try again

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    Where did u downloaded this game from?

    Posted via CB10
    08-19-15 05:00 AM
  10. moegh's Avatar
    Where did u downloaded this game from?

    Posted via CB10
    Cobalt's google play store


     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    08-19-15 11:13 AM
  11. xai_bi's Avatar
    Cobalt's google play store


     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    Give me a link to cobalt's google store

    Posted via CB10
    08-19-15 11:43 AM
  12. moegh's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=985344
    Read first post for instructions

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    08-19-15 01:38 PM
  13. xai_bi's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=985344
    Read first post for instructions

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    Still not working

    Posted via CB10
    rdafridi5 likes this.
    08-19-15 05:16 PM
  14. xai_bi's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=985344
    Read first post for instructions

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    Any suggestions???

    Posted via CB10
    rdafridi5 likes this.
    08-22-15 07:53 PM
  15. moegh's Avatar
    I don't know sorry I was having the same problem but now all good

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    rdafridi5 likes this.
    08-22-15 08:37 PM
  16. rdafridi5's Avatar
    I am also getting the same errors.. whenever I start the game it freezes... nd tell me " Connecting" I waited for 20mins but didnt connect... nd I also tried to connect it through miniclip ID.. I entered the email but the box remain empty... plz help us.. to get out of this problem :'( ..

    Posted via CB10
    08-23-15 12:25 PM
  17. rdafridi5's Avatar
    #moegh which version of 8 ball u r using..? Plz let us know.. may be we get out of this problem by downloading thay version..

    Posted via CB10
    08-23-15 12:27 PM
  18. moegh's Avatar
    8 Ball Pool FB Connecting problem-img_20150823_193930.png
    I'm using the one in play store

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    rdafridi5 likes this.
    08-23-15 12:40 PM
  19. rdafridi5's Avatar
    Tnx.. I have this version ... but still not working :'(v...

    Posted via CB10
    08-23-15 12:49 PM
  20. moegh's Avatar
    Tnx.. I have this version ... but still not working :'(v...

    Posted via CB10
    Try an older version then update

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    08-23-15 01:18 PM
  21. rdafridi5's Avatar
    My mamu has the same MOB that I have.. he has Z10 STL100-2or3 with OS 10.3.2.something(updated version) nd I have Z10 STL100-4 with OS 10.3.1.1784(old version) ... may be BlackBerry have fixed this problem in new update 10.3.2...

    Posted via CB10
    08-23-15 01:20 PM
  22. moegh's Avatar
    My mamu has the same MOB that I have.. he has Z10 STL100-2or3 with OS 10.3.2.something(updated version) nd I have Z10 STL100-4 with OS 10.3.1.1784(old version) ... may be BlackBerry have fixed this problem in new update 10.3.2...

    Posted via CB10
    Yes that's it I guess I wasn't able to play it on 10.3 , 10.3.1 not sure

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    08-23-15 01:51 PM
  23. rdafridi5's Avatar
    My mamu's told me as well... now I will wait for new update of OS for my phone...

    Posted via CB10
    08-23-15 02:02 PM
  24. rdafridi5's Avatar
    My mamu told me as well.. so now I will wait for new update of OS for my cell..

    Posted via CB10
    08-23-15 02:03 PM

Similar Threads

  1. Help! My z30 has a display problem!
    By maryahshdid in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 08-14-15, 09:15 PM
  2. Why cant I access my Micro card when connected to a PC?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-15, 10:15 AM
  3. Can I get some help with a login problem for BlackBerry ID?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 0
    Last Post: 08-14-15, 01:36 AM
  4. BBM Store Problems
    By BeetrootJulip in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-15, 04:45 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-13-15, 03:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD