1. broadwayblues's Avatar
    Got a NIB 9650s to replace my Tours. Even with the volume settings at 10 I can't hear my Bold as well as my Tour. Any suggestions?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-25-10 05:27 PM
  2. dkear's Avatar
    I have noticed the same thing
    06-26-10 11:25 AM
  3. Dennis Turner's Avatar
    I use a ringer called nice sound and it is plenty loud enough. Much louder then the stock ringers. It is a free download somewhere but I forget where.

    If anyone needs it, PM me your PIN.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-26-10 11:50 AM
  4. dollface's Avatar
    I noticed the same thing too. I use .mp3s as my ringtones, so I put them onto my computer and used Audacity (free program) to increase the volume of the file by 50%, then put them back on my card. Now they play loud enough.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-26-10 12:38 PM
  5. redwanhuq's Avatar
    I noticed the same thing too. I use .mp3s as my ringtones, so I put them onto my computer and used Audacity (free program) to increase the volume of the file by 50%, then put them back on my card. Now they play loud enough.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Simple solution, just did it.
    06-26-10 12:57 PM
  6. MBM7881's Avatar
    I noticed the same thing too. I use .mp3s as my ringtones, so I put them onto my computer and used Audacity (free program) to increase the volume of the file by 50%, then put them back on my card. Now they play loud enough.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Cool I'm gonna try this....thanks!!!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-26-10 01:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD