1. agnespie's Avatar
    converted avi to mp4

    I added mp4 file to itunes

    in missing sync, I checked off the video portion to sync my BB with.

    I hit sync, it errored and it says that the mp4 file is not configured for syncing.

    wut?
    06-12-09 10:10 AM
  2. bt224's Avatar
    Try using drag and drop onto your phone after conversion. Skip iTunes.
    06-12-09 10:12 AM
  3. agnespie's Avatar
    I tried that before. I dropped it into Install, and hit sync.
    it only hit only 3% after about 10 minutes. and I just gave up.

    it's about 333 MB, converted to an mp4 file.
    06-12-09 10:15 AM
  4. bt224's Avatar
    Can you see the Bold on your desktop? It should look like an external drive.
    06-12-09 10:16 AM
  5. agnespie's Avatar
    oh I hit "no" when I initially plugged in via USB about mass storage. i guess I should unplug and replug USB to get that icon on my desktop by hitting "yes"
    I'll try looking into that too. thanks
    06-12-09 10:17 AM
  6. bt224's Avatar
    oh I hit "no" when I initially plugged in via USB about mass storage. i guess I should unplug and replug USB to get that icon on my desktop by hitting "yes"
    I'll try looking into that too. thanks
    Yep, that is important.
    06-12-09 10:21 AM
  7. agnespie's Avatar
    when I go to media on my BB and hit a video to play, how long does "loading" in green, on the top right corner last for? it's been maybe 2 minutes now and it still says loading. this is odd. I think the iphone spoiled me, heh.
    06-12-09 10:24 AM
  8. bt224's Avatar
    Mine is less than a second. I never even noticed the green flash until I just tried it.
    06-12-09 10:27 AM
  9. agnespie's Avatar
    after 5 minutes it still says "loading" when I try to load the video in media player on BB. I guess I'll delete the file and reupload it again.
    06-12-09 10:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD