10-26-09 06:28 PM
113 1234 ...
tools
  1. kram941's Avatar
    Anyone else get two errors when downloading saying "Blackberry Desktop Manager failed to update your blackberry device." and "Blackberry desktop manager could not download the required files."
    10-25-09 09:27 PM
  2. msgreenf's Avatar
    errr..just waiting for it to restore my apps..this is slow..I hope the white bars in landscape mode is fixed...I think VZ would have made sure that was...

    ok..apps loaded...device rebooting again....
    10-25-09 09:28 PM
  3. slater22's Avatar
    still have 50 more files... seeing it download every cod is worst then looking at the threads during my 6 hour car ride today...
    10-25-09 09:29 PM
  4. msgreenf's Avatar
    Anyone else get two errors when downloading saying "Blackberry Desktop Manager failed to update your blackberry device." and "Blackberry desktop manager could not download the required files."
    no, i would recommend closing dm and going to Macintosh HD\user profiles\library\application support\blackberrydesktop\Device applications and deleting the folder with the funky name, then empty trash and restart dm and it should dl again
    10-25-09 09:29 PM
  5. kram941's Avatar
    and now another error now

    Blackberry Desktop Manager failed to validate your Blackberry device update.
    Validation failed because a module marked for add (net_rim_os) is not available on local disk.

    Any ideas?
    10-25-09 09:32 PM
  6. wolverine318's Avatar
    ok, the app loading is slow as molasses...
    10-25-09 09:33 PM
  7. msgreenf's Avatar
    sounds like you get a bad dl with everyone hitting the servers at once..delete the folder I said and start again...
    10-25-09 09:33 PM
  8. slater22's Avatar
    I got that when I tried to do something a couple hours ago....is it going to mess this up for me too?
    10-25-09 09:33 PM
  9. drumzalicious's Avatar
    and now another error now

    Blackberry Desktop Manager failed to validate your Blackberry device update.
    Validation failed because a module marked for add (net_rim_os) is not available on local disk.

    Any ideas?
    i think we need someone to post a DMG file of the COD files
    10-25-09 09:34 PM
  10. msgreenf's Avatar
    i am pass app loading and its final reboot and its just stopped...err..this progress bar is not very accurate..first 2/3 fast..now its just stuck..thinking about battery pull
    10-25-09 09:34 PM
  11. rcliff's Avatar
    Almost done (I think). I like how it shows the update progress in the dock.
    10-25-09 09:34 PM
  12. lolpoker's Avatar
    i got a screen on the phone that said "app error 523, reset"

    and it isnt doing anything
    10-25-09 09:35 PM
  13. kram941's Avatar
    Ill delete it and try to redownload it
    10-25-09 09:35 PM
  14. msgreenf's Avatar
    making a dmg now...
    10-25-09 09:35 PM
  15. wolverine318's Avatar
    yeah my progress bar is stuck too... Should I do a battery pull?
    10-25-09 09:37 PM
  16. slater22's Avatar
    making a dmg now...
    Really? that would be great cuz if this doesnt work I will be very upset...I was so happy to find out i could do it on her laptop since i was going to be here tonight.
    10-25-09 09:37 PM
  17. burnbright's Avatar
    msgreenf - mine was very slow on the restart. paused for about 5 minutes, but is almost done now. i'd wait on the battery pull for a second.
    10-25-09 09:37 PM
  18. msgreenf's Avatar
    i got a screen on the phone that said "app error 523, reset"

    and it isnt doing anything
    battery pull should solve it
    10-25-09 09:37 PM
  19. msgreenf's Avatar
    uping a zip to dropbox right now....
    10-25-09 09:38 PM
  20. msgreenf's Avatar
    msgreenf - mine was very slow on the restart. paused for about 5 minutes, but is almost done now. i'd wait on the battery pull for a second.
    ok..i pulled and now its waiting at the same place...i will let it be...
    10-25-09 09:39 PM
  21. lolpoker's Avatar
    battery pull should solve it
    ive done two and it goes to the same gray screen

    it also wont connect to DM now
    10-25-09 09:39 PM
  22. slater22's Avatar
    sweet I think that I am good it's on "Loading OS ..." right now!
    10-25-09 09:40 PM
  23. burnbright's Avatar
    i had considered pulling the battery at that point too, but i thought it might screw up the process. i wasn't sure.
    10-25-09 09:41 PM
  24. blaisedinsd's Avatar
    Seems to be no issues upgrading my wifes Storm that was running .151

    I even lost internet connection in the middle of it.

    OS is loaded. Apps restored. I think it is going to do the backup after this reboot.
    10-25-09 09:41 PM
  25. wolverine318's Avatar
    yeah....i am still stuck on the restart progress bar....
    10-25-09 09:42 PM
113 1234 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD