1. smackdab's Avatar
    Last week I thought I should backup my 3rd party apps: Quicklaunch and
    02-08-09 07:42 PM
  2. smackdab's Avatar
    frack - no tequila while typing...anyway. I tried to back up my third party apps last week and since then I can't get a clean backup in fusion. Always an error message while backing up dbases. I am on .99 - and 10.5.6.
    02-08-09 07:46 PM
  3. smackdab's Avatar
    Any ideas?
    02-08-09 08:07 PM
  4. yoyoslap's Avatar
    Im running vista SP1 on parallels 4.0 and have yet to either backup or update either. I get the same fatal error. tried it with 2 different berrys and different functions as well (backup, update etc)

    Any thoughts?
    02-08-09 10:07 PM
  5. smackdab's Avatar
    Yoyo I believe your situation is related to parallels. I did not have any luck with DM until I used Fusion because parallels did not recognize the ports correctly.

    My issue is that I was able to do many successful backups via DM UNTIL I backed up my 3rd party apps. Now I always get an error while it is backing up dbases.
    02-09-09 08:25 AM
  6. smackdab's Avatar
    If anyone cares - I resolved the issue by clearing the browser cache - not sure why........
    02-16-09 03:49 PM
  7. ChillFactorz's Avatar
    I to have Vista but I dl'ed OS 4.5.110 a couple times now I am unable to do it get fatal error message. some one said somthing about 3rd party app back up. I did get a Data viz docs@go app because the one that came with OS didn't have the powerpoint app. two differnt Doc2go show up when I update. Does anybody think that could be the prob. also I was updating a family members phone from 4.2 to 4.5.110 I got the fatal message I final dl'ed 4.5.99 which dl'ed fine. all phones I used are AT&T 8310's
    02-16-09 06:02 PM
  8. smackdab's Avatar
    I to have Vista but I dl'ed OS 4.5.110 a couple times now I am unable to do it get fatal error message. some one said somthing about 3rd party app back up. I did get a Data viz docs@go app because the one that came with OS didn't have the powerpoint app. two differnt Doc2go show up when I update. Does anybody think that could be the prob. also I was updating a family members phone from 4.2 to 4.5.110 I got the fatal message I final dl'ed 4.5.99 which dl'ed fine. all phones I used are AT&T 8310's
    My issue popped up after I tried to backup 3rd party apps for the first time. Other than that - I have not had any problems with DM (VMWare and XP). That said, I have yet to back up my 3rd party apps succesfully
    02-16-09 06:10 PM
  9. ChillFactorz's Avatar
    I'm using dm 4.7 should I use the DM 4.5 version for the 4.5 OS I thought I read some discion about that
    02-16-09 06:42 PM
  10. smackdab's Avatar
    I delete the previous DM and then install the DM that arrives with the OS update package. I am using 4.7 but I am using a storm that is 4.7.0.99....so it appears there is a connection?
    02-16-09 07:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD