1. HunterCrackBerry's Avatar
    This is my second bold( brother knocked first one in lake) and my replacement came today. I went to plug it into my computer to sync it with Missing Sync, and the phone shows the charging icon on the battery icon yet it doesn't show the blackberry memory as the icon on desktop or the card? Anyone know how to fix this?
    07-30-09 08:26 PM
  2. nikolous's Avatar
    did you install Missing Sync on the phone? and also make sure you enable mass storage mode or else your laptop is just a charger. and if you're using MS why not sync via bluetooth?
    07-30-09 08:31 PM
  3. HunterCrackBerry's Avatar
    Yes I did, and it still doesn't show phone as connected to the computer.
    07-30-09 08:33 PM
  4. dilipc's Avatar
    I've had no problems syncing with Missing Sync via bluetooth. I really like the new version 2, except for the price!
    07-30-09 08:47 PM
  5. HunterCrackBerry's Avatar
    Yeah but for some reason my bold doesn't show up on my computer, but it will show as charging which I don't understand.
    Anyone have any ideas?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-30-09 09:02 PM
  6. HunterCrackBerry's Avatar
    And I am not syncing via bluetooth since because its a new phone I have to do the first sync via usb cable.
    07-30-09 09:37 PM
  7. dolfan0516's Avatar
    try uninstalling missingsync on the computer and phone, restart both, and then reinstall

    after one of the missingsync updates i had the same problem until i did what i explained above
    07-30-09 09:43 PM
  8. HunterCrackBerry's Avatar
    Alright I will try that now
    07-30-09 10:02 PM
  9. dilipc's Avatar
    If reinstalling doesn't work, try this. It worked for me for my first USB sync.
    07-30-09 10:40 PM
  10. HunterCrackBerry's Avatar
    That code made it work thanks a lot
    07-31-09 12:03 AM
  11. dilipc's Avatar
    Welcome to Crackberry!
    07-31-09 03:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD