1. xxfire's Avatar
    Hey guys... Not a new user here.. but I been reading and apparently I'm supposed to see 2 mounted BB's when I plug in on my desktop? BB1 and BB2?
    I just see one as Blackberry. If I take out my MicroCard I don't see anything that mounts... just the micro card mounts when I put it in the Storm...

    Am I doing something wrong or is this normal? I can see the micro card but not any folders on the BB when the card is out...
    02-16-09 06:51 PM
  2. smackdab's Avatar
    What Mac OS are you running. There is a known problem with 10.5.6

    02-16-09 07:03 PM
  3. fcortese's Avatar
    DonNugyen posted this problem at the following thread:

    It appears to be a 10.5.6 prob.
    02-16-09 07:05 PM
  4. xxfire's Avatar
    What am I missing out on other then messing with folders on the BB?

    Thanks for the quick reply guys..
    02-16-09 07:36 PM
  5. smackdab's Avatar
    02-16-09 07:47 PM
  6. xxfire's Avatar
    I guess...
    WOuld be cool to edit some stuff on the BB....
    Hope RIM get's the DM updated for us sooner then later..
    02-16-09 08:15 PM
  7. smackdab's Avatar
    I am not getting my hopes up with RIM
    02-16-09 08:18 PM
  8. xxfire's Avatar
    I am not getting my hopes up with RIM
    Hope up? lol
    I gave up.
    02-16-09 08:39 PM
  9. DonNguyen's Avatar
    its not really a RIM issue, but more of an OS X issue...
    02-17-09 10:43 AM
  10. glueman's Avatar
    Hey Don, couple of questions. First, how are you syncing your Storm to your Mac? I use PocketMac AND VMware Fusion for backup and updates.

    And, you may not want to answer here, but I am guessing from your Avatar and pics you have posted that either you live in Hawaii or love to go there. True?
    02-20-09 12:25 PM