Live

Black Friday deal team is live right now!

Check out the hottest Black Friday Deals!

Expand Minimize
10-14-10 09:05 AM
54 123
tools
  1. UrbanGlowCam's Avatar
    Leaked! 9550 OS 5.0.0.895 - Leaked! 9550 OS 5.0.0.895

    Agh mods please delete if necessary. It's been so long I forgot there was a beta/os leaks section now.
    Last edited by UrbanGlowCam; 10-10-10 at 11:29 PM.
    10-10-10 10:48 PM
  2. howarmat's Avatar
    lol, installing tomorrow probably. maybe tonight if i get the time
    10-10-10 11:13 PM
  3. UrbanGlowCam's Avatar
    Nice. Good to see some of the oldies still sticking with their 9550 loading these haha.
    10-10-10 11:17 PM
  4. suby723's Avatar
    Bout freakin time!
    10-10-10 11:20 PM
  5. MobileMadness002's Avatar
    I put my 9550 to rest recently, but I might install this just because...
    10-10-10 11:26 PM
  6. Robinson_78's Avatar
    in to see what's new here.
    10-10-10 11:35 PM
  7. chuckh0308's Avatar
    I need my phone to work tomorrow, so I'm going to give it a try right now. Just did all my backups and stuff!
    10-10-10 11:36 PM
  8. RHChan84's Avatar
    Once I have about 30 minutes to spare, I'll do it tonight and if not tonight then tomorrow.
    10-10-10 11:43 PM
  9. howarmat's Avatar
    i went ahead and loaded tonight but wont do any testing because of the time.
    10-11-10 12:07 AM
  10. UrbanGlowCam's Avatar
    I posted some findings here if anyone's interested

    http://forums.crackberry.com/showthr...63#post5666963
    10-11-10 12:07 AM
  11. NyyankeezBBs's Avatar
    i was on .713 nd began to upgrade to this os but i have had zero success trying a number of times.. i wipe my device then went to apploader and found the new os, everything seems fine, then during five min into the process, a pop up on my pc says, unable to connect to deivce, please make sure device is conenect properly. i have no clue what im doing wrong, i deleted the vednor x and everyhting...so for now im back on .713..any ideas on what im doing wrong? btw im using desktop manager 6 if that makes a difference...thank you in advance.
    10-11-10 04:17 AM
  12. philme's Avatar
    hey guys,

    could one of you check if you can enable legacy mode? there was a version where this did not work. thank you!

    Enable Legacy SB Restore mode

    Go to Options > Advanced Options > Service Book

    hold ALT and press S B E B
    (with 1/2 qwerty model hold ALT and press S S B E B)
    (with touch screen model hold [!?123] until it show lock icon and press 4 ? 2 ? - mean ALT SBEB )
    you will see the message Legacy SB Restore Enable.
    After that you can free to backup/Restore Service Book on your BlackBerry.
    10-11-10 05:37 AM
  13. JJGeneral1's Avatar
    Does anyone have a mirror link?
    10-11-10 08:19 AM
  14. willyboy6's Avatar
    All mirrors can be found at the original leak posting that I made last night...... Leaked! 9550 OS 5.0.0.895

    For your convenience........

    Rapidshare
    Megaupload
    Deposit Files
    Hotfile

    Enjoy!
    10-11-10 09:16 AM
  15. blueis300's Avatar
    Does anyone have a mirror link?
    There is four on the link posted

    Rapidshare
    Megaupload
    Deposit Files
    Hotfile


    Are those not working?
    10-11-10 09:40 AM
  16. pcgizmo#IM's Avatar
    One thing's for sure: since Verizon hasn't officially relased 895 it doesn't completely suck. Maybe I'll lLoad it up today for some limited testing. Now where did I last see my S2?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-11-10 09:58 AM
  17. anon(34771)'s Avatar
    10-11-10 09:59 AM
  18. howarmat's Avatar
    does seem a bit smoother and havent noticed any huge problems that are new. either. Looks like RIM has really made no new advancements and a few more bugs have appeared like mentioned.
    10-11-10 10:35 AM
  19. pcgizmo#IM's Avatar
    does seem a bit smoother and havent noticed any huge problems that are new. either. Looks like RIM has really made no new advancements and a few more bugs have appeared like mentioned.
    lol, guess I won't bother loading it then
    10-11-10 10:41 AM
  20. MePascal's Avatar
    i was on .713 nd began to upgrade to this os but i have had zero success trying a number of times.. i wipe my device then went to apploader and found the new os, everything seems fine, then during five min into the process, a pop up on my pc says, unable to connect to deivce, please make sure device is conenect properly. i have no clue what im doing wrong, i deleted the vednor x and everyhting...so for now im back on .713..any ideas on what im doing wrong? btw im using desktop manager 6 if that makes a difference...thank you in advance.

    I've seen this a few times....You might want to try and delete the USB connection configuration altogether.
    To do this simply plug in your device to your laptop/desktop. Then right click "My Computer". Select properties. You should now see the System Properties screen. Select the "Hardware" tab then select Device Manager. Scroll to the bottom of the hardware list and expand your Universal Serial Bus tab. The very first line should show your BlackBerry populated in the list. Right click that device and Uninstall it. Now disconnect your device from the PC and reconnect it. These actions should now reconfigure your BlackBerry to your PC.
    Good Luck
    10-11-10 11:15 AM
  21. Chaser1337's Avatar
    Installed---- the only thing I've noticed so far is the robotic voice. Never had this issue before but do now....


    Update: wiped the device and did a clean install, robotic voice comes and goes. haven't had the messenger lock up yet between messages though so that is good.
    Last edited by Chaser1337; 10-11-10 at 01:27 PM.
    10-11-10 11:59 AM
  22. JRSIMPSON's Avatar
    So far,, for the past 24 hrs this OS has been flawless for me. Browser is much quicker than .713 for sure. I just cant really find anything to complain about. BBM groups working good, animated radar working fine. No complaints at all.. As always i wipe completely before I ever install an OS, and this one seems much improved to me.
    10-11-10 12:28 PM
  23. RetBchBoy's Avatar
    I've seen this a few times....You might want to try and delete the USB connection configuration altogether.
    To do this simply plug in your device to your laptop/desktop. Then right click "My Computer". Select properties. You should now see the System Properties screen. Select the "Hardware" tab then select Device Manager. Scroll to the bottom of the hardware list and expand your Universal Serial Bus tab. The very first line should show your BlackBerry populated in the list. Right click that device and Uninstall it. Now disconnect your device from the PC and reconnect it. These actions should now reconfigure your BlackBerry to your PC.
    Good Luck
    This worked for me except the BB#2 didn't show up....
    What's with that?

    Thanks

    Mark
    10-11-10 02:53 PM
  24. MePascal's Avatar
    This worked for me except the BB#2 didn't show up....
    What's with that?

    Thanks

    Mark
    You mean another BB besides the one you reconfigured???
    10-11-10 03:04 PM
  25. Ponderous's Avatar
    Trying to decide whether or not to give it a try. Sure as **** can't get any ****tier than what I've got on there now.

    If I wanted to wipe my device before putting this one on, I'd do that with BBSAK right?

    Thanks in advance.
    10-11-10 03:09 PM
54 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.