1. milanmpq's Avatar
    Has anyone had this problem? I was using my 8900 with Unlimited Web 9.99 (and Blackberry Feature Enabler) and with non-BB applications (Bolt, Opera Mini, Gmail app, Viigo, Xenozu etc), it was perfect for five months.

    Exchanged for a 9700 from someone I know that just got it and none of that works anymore. No BB or third-party applications working, zilch. Not on WiFi or otherwise. (But links provided via text worked if on WiFi.) Admittedly, I had some difficulty downloading a third-party app to begin with (I started off with a wiped device... ), but it is what it is. I've been trying the Gmail app and Viigo with the three known APNs and it's busted.

    Yes, I know the moral, religious, and other ramifications of paying for a lesser plan. We can talk about that elsewhere. All I would kindly like to know now is - has anybody had this issue? Thanks.
    11-24-09 04:13 AM
  2. NorrisCell's Avatar
    I haven't experienced this yet, but I figured it was only a matter of time, as T-Mobile has been slowly patching the holes in features. The one you mentioned, plus the T-Zones one on the Iphone, were both big ones. A lot of people have noticed that you can no longer browse the internet over wifi if you don't have data too. It's probably something that was fixed in 5.0
    11-24-09 06:09 AM
  3. Denise in Los Angeles's Avatar
    Norris, what about the people with the $19.99 Blackberry Internet plan? Is that plan still okay if I buy a new Blackberry?
    11-24-09 03:04 PM
  4. BIGREDMACH1NE's Avatar
    This happens sometimes. First try a battery pull. If that doesn't work Give Tmo a call and they might to rework your berry on the system.
    11-25-09 08:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD