1. richard371#CB's Avatar
    I have not gotten any emails on my 4 email accounts ATT. When I try to send an email I get a red X i get transaction error failure at service. I can try resending the SB but I hope this doens't keep happening.
    11-21-09 05:57 PM
  2. msmilktoast's Avatar
    My BIS is down also. I'm in Jersey.
    11-22-09 05:21 PM
  3. yesman74's Avatar
    Same here in PA
    11-23-09 03:41 PM
  4. Chaldo's Avatar
    all good in Detroit.
    11-23-09 06:16 PM
  5. bontybok's Avatar
    Down in SoCal - Inland Empire. For me that is.
    11-23-09 09:14 PM
  6. makuwel's Avatar
    BIS down for me in Chicago...again.
    11-23-09 09:25 PM
  7. PumpkinMomma1's Avatar
    Outage AGAIN in Phoenix. This is the 2nd time in one week and completely unacceptable.

    I blame VZN, although it is not rational. I was on Alltel for 4 years with a BB never ever an issue.

    Whats up RIM??
    11-24-09 11:37 AM
  8. eBoyDog's Avatar
    I'm seeing weird problems in Missouri with Sprint, network drops from IXEV to lowercase then goes to 1X then after waiting a fw minutes, it goes back to 1XEV
    11-26-09 09:58 AM
  9. nutt_case's Avatar
    Off and on in NW Louisiana too...
    11-26-09 01:16 PM
  10. ronnie51's Avatar
    Down here in nyc. No tweetgenius either bcuz of it

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-26-09 04:46 PM
  11. MacAlert's Avatar
    Spoke to AT&T a little while ago. Apparently there is an outage in NY with no estimated time of it coming back up.
    11-27-09 11:31 PM
  12. coconnor's Avatar
    philly is out as well
    11-28-09 12:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD