1. km04's Avatar
    does anyone know? i can't send/rcv emails, no internet, etc. thanks.
    01-21-10 09:07 AM
  2. John Yester's Avatar
    Nothing reported but check the service outage section....
    01-21-10 09:09 AM
  3. pkcable's Avatar
    Try doing an HRT reset. Go to Options, then Advanced, then Host Routing, then press the BB button (or menu) and select Register Now.
    01-21-10 09:14 AM
  4. dcgore's Avatar
    Everything good here so far.
    01-21-10 09:31 AM
  5. johnts's Avatar
    I am on Verizon in Pa. No email all day. I know I have 8 emails if I log into my VZ account online.
    01-21-10 09:49 AM
  6. thinkamp's Avatar
    On verizon here and everything seems fine.
    Haven't gotten an email since 10:35 and its 10:53 now, but interenet is working.
    01-21-10 09:52 AM
  7. amazinglygraceless's Avatar
    Moved to Service Outages.

    AT&T, Connecticut, everything is working.
    01-21-10 09:55 AM
  8. km04's Avatar
    Moved to Service Outages.

    AT&T, Connecticut, everything is working.
    thanks for moving, sorry i posted in the wrong place.
    a few folks at work have bb's and have the same issue. will just keep trying.
    01-21-10 10:47 AM
  9. LadyVW's Avatar
    km04 - I'm also in MD and no mail in or out. No internet either.



    update : turned the network off then on, all my emails showed up.
    Last edited by LadyVW; 01-21-10 at 12:29 PM.
    01-21-10 10:57 AM
  10. reaper89's Avatar
    ive had the same thing since about 1 am this morning
    01-21-10 12:36 PM
  11. km04's Avatar
    Try doing an HRT reset. Go to Options, then Advanced, then Host Routing, then press the BB button (or menu) and select Register Now.
    tried this, didn't work. i finally did a battery pull and have been up ever since. thanks to everyone who offered help.

    hey there Lady VW!!!!
    01-22-10 10:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD