12-17-09 03:57 PM
40 12
tools
  1. SeeD65's Avatar
    Hello,

    I have a Verizon BB Tour and I have not been getting my e-mails on my BB this morning. Anyone else experiencing this??

    Thanks!
    12-17-09 06:57 AM
  2. jpr28056's Avatar
    I was just about to ask the same question
    12-17-09 07:22 AM
  3. daseff's Avatar
    I just e-mailed myself some wallpapers and never got them on mine either. Also with Verizon.
    12-17-09 07:23 AM
  4. jbr0927's Avatar
    I've read a cpl threads stating BIS is down.
    12-17-09 07:24 AM
  5. scallywag1's Avatar
    Same here!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-17-09 07:28 AM
  6. mrrobinson's Avatar
    Ditto here, folks!
    12-17-09 07:29 AM
  7. crakedparrot's Avatar
    Glad it's not just me! I loaded a Hybrid os last night and was bummed that might have screwed things up ...... OK, well I can breath now.
    12-17-09 07:49 AM
  8. Lotic007's Avatar
    I'm with Sprint and I have not been able to receive or send any emails this morning....

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-17-09 08:23 AM
  9. Motorcycle Mama's Avatar
    Yeah, I haven't gotten any emails since 2AM EST.
    12-17-09 08:25 AM
  10. atlas9171's Avatar
    Emails aren't coming through for me either. Hate when that happens.
    12-17-09 08:28 AM
  11. jsnewman0's Avatar
    same here - been up studying since about 2:30 EST an no emails on Verizon. Hopefully this ends soon - and atlas9171 the quote in your signature is an all time classic.

    Did we give up when the Germans bombed Pearl Harbor?
    Germans?
    Leave him alone he's rolling..

    Sorry for digression been a long night...anyway hopefully this gets repaired quickly for all of our sakes.
    12-17-09 08:32 AM
  12. chinkyi23's Avatar
    Not working for me either
    12-17-09 08:39 AM
  13. Wheeler_73's Avatar
    No emails here either. So I ran here to see what the problem was. Crackberry FTW
    12-17-09 09:48 AM
  14. bign__17's Avatar
    I'm not getting any of mine either. I logged into Crackberry to see if any of you guys knew what was going on...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-17-09 09:55 AM
  15. ljcorby's Avatar
    Not getting mine either....
    12-17-09 09:59 AM
  16. MBM7881's Avatar
    there is a nationwide BIS outage. i have sprint in fayetteville, nc and i am not receiving emails on my tour. spoke with a sprint rep and they said it should be fixed this afternoon.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-17-09 10:01 AM
  17. dollface's Avatar
    save yourselves some stress in the future, whenever you experience issues with email, internet, SMS........ check this forum immediately. They are on top of things!

    http://forums.crackberry.com/f156/
    12-17-09 10:02 AM
  18. NCRes1992's Avatar
    I'm only getting emails from my company Exchange Server email (Using BES) other emails are not coming through
    12-17-09 10:03 AM
  19. Success100's Avatar
    I'm only getting emails from my company Exchange Server email (Using BES) other emails are not coming through
    thats because its only affecting BIS subscribers
    12-17-09 11:04 AM
  20. willyboy6's Avatar
    Looks like its back up for me, I just had a bunch of e-mails roll in at once..... on VZW
    12-17-09 11:36 AM
  21. cannonballgsu's Avatar
    Back up for me also
    12-17-09 11:37 AM
  22. olemil's Avatar
    Same here.... A-OK now.
    12-17-09 11:37 AM
  23. kreitz3's Avatar
    Anybody else back up?
    12-17-09 11:38 AM
  24. WyomingChop's Avatar
    Alltel in Gillette, WY. Should have checked here first. I've done a battery pull, a restore from BDTM and checked my settings. Hopefully this is fixed quickly.
    12-17-09 11:44 AM
  25. CostaBerry's Avatar
    Still down in SC.
    12-17-09 11:45 AM
40 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD