01-06-10 09:21 AM
1,384 ... 4748495051 ...
tools
  1. frank.en.berry's Avatar
    i was just notified by a friend that "iphone has an app for fixing this"
    12-23-09 02:38 AM
  2. Spetnik's Avatar
    Seems to be slowly coming back, TELUS, Ontario. WiFi icon is full white, however my IP is still local (when on wireless, my IP shows up as TELUS, where as on WiFi my IP shows up as my home internet provider) so data still isn't being router through RIM just yet - and I've now received a total of 4 messages in the past day, fun.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Great minds post alike...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:39 AM
  3. michael95gt's Avatar
    i was just notified by a friend that "iphone has an app for fixing this"
    ROFLMAO!
    12-23-09 02:40 AM
  4. wxmancanada's Avatar
    Other small note, of the 4 emails that have come in - they've only been from my BIS email, but none of the other email accounts (eg GMail, personal email, work email).

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:41 AM
  5. wxmancanada's Avatar
    Great minds post alike...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Haha, quite! I'm glad someone else notices this too!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:43 AM
  6. diplomat007's Avatar
    had my first BB withdrawl , glad shes back
    12-23-09 02:46 AM
  7. DUKDIKz's Avatar
    ma browers works now..finially
    12-23-09 02:49 AM
  8. 8ball-mb's Avatar
    I'm back up over here, rogers in Toronto... All systems go for me!!! What a disaster, well it just shows you that you don't know what you got till it's gone...

    Cheers everyone, I hope everyone is back functioning!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:50 AM
  9. Nick_Berry's Avatar
    app world just worked for a few minutes for me but its down again

    EDIT: back up and running
    12-23-09 02:51 AM
  10. wxmancanada's Avatar
    All emails are now flowing in, slowly, but steadily. Telus, Ontario.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:51 AM
  11. blackberry-pimp's Avatar
    Myspace and Ubertwitter work for me now!! Las Vegas, NV.
    12-23-09 02:52 AM
  12. dictoresno's Avatar
    lol i just checked the browser, brought me to the MediaNet homepage. the first story on the page was a CNN article regarding the outage. how proper. i still dont have the browser option, nor the email set up icon. HRT reg messages now come in instantly. and theres alot of data in/out activity but everything is still down.
    Last edited by dictoresno; 12-23-09 at 02:56 AM.
    12-23-09 02:53 AM
  13. Nalinith's Avatar
    Some data services and browser working!
    Us cellular
    Western wisconsin
    2:51am

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:53 AM
  14. Cauhauna's Avatar
    Everything online here.

    Verizon
    GA

    Edit: damn, that was a VERY long 12 hours.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:54 AM
  15. _Giana_'s Avatar
    I'm back up, as of 5 mins ago a ton of emails, and twitter all came in! Apps and browser are back too! Yay! I can go to sleep now! Sprint user, in AZ! Night everyone! Xoxo

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:54 AM
  16. wannabeflmkr's Avatar
    I'm back up and running. Posting from the browser. It feels good...the power lol

    I think a couple of emails have gone missing. But oh well. I get them elsewhere.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:57 AM
  17. frank.en.berry's Avatar
    WOOHOO, my browser, email, bbm, ymess is all up now!
    12-23-09 02:58 AM
  18. BergerKing's Avatar
    Mine came back online about 0140 CT. In Topeka, KS. Rather frustrating, yet again in the last week.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 02:58 AM
  19. dictoresno's Avatar
    did you guys have to re-register or anything? a reboot? im still seeing nothing.
    12-23-09 02:58 AM
  20. Nick_Berry's Avatar
    Can anyone log into BIS online? I'm having issues.
    12-23-09 03:00 AM
  21. Redscot68's Avatar
    I guess I picked a fine time to update my OS, I thought the update F***ed my storm up until I read other posts stating "no service book entries" Thanks for letting me know I'm not alone! I work nights and did not notice this problem til I got up at midnight.
    12-23-09 03:00 AM
  22. pst23's Avatar
    Is anyone getting into the set up email address wizard? it is not working for me please let me know.
    12-23-09 03:01 AM
  23. victorialiann's Avatar
    Dear RIM, thanks for fixing things in under 24 hours. But don't let it happen again.

    <3 los angeles,CA.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-23-09 03:01 AM
  24. boomerbsg's Avatar
    Ok, just rebooted, no email, berry weather is updating now, internet is still working fine.
    12-23-09 03:02 AM
  25. dictoresno's Avatar
    Can anyone log into BIS online? I'm having issues.
    mine is giving me errors telling me to try again or just deletes what i typed into the fields and doesnt do anything.
    12-23-09 03:03 AM
1,384 ... 4748495051 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD