1. velkod's Avatar
    Twice today it's just removed it and needed verifying :s bug or? Running latest Rogers OS
    03-13-14 02:17 AM
  2. pkcable's Avatar
    Who is your email provider? I have been having some issues with my microsoft accounts (and have seen it on other's BBs also) I suspect BB and the MS servers may be having issues right now. In my case it was a live.com account, but my Dad had issues with his outlook account and my niece has issues with a hotmail account also. I think MS and BB are having an issue.
    03-13-14 10:24 AM
  3. velkod's Avatar
    It's my Gmail. I saw another thread with ppl having similar issues. I'm guessing with what you said it's a BlackBerry problem now.
    03-13-14 12:17 PM
  4. pkcable's Avatar
    Maybe but my gmail accounts are ok.
    03-13-14 12:48 PM
  5. velkod's Avatar
    Hmmm. Strange
    03-13-14 02:45 PM
  6. masterful's Avatar
    Is your email still on Gmail server?

    Have you checked the garbage bin?

    Posted via CB10
    03-13-14 05:27 PM
  7. velkod's Avatar
    Ya it's on imap.gmail.com is my server
    03-13-14 06:07 PM
  8. bbq10l's Avatar
    Same thing happens to me on more than one email account. This is a BlackBerry problem. I also use an iphone and this never happens and has never happened on iphone. Also, the email accounts are with different providers than yours. BlackBerry needs to get its act together. For a "superior" communication device, this is unacceptable and needs to be fixed without blaming email providers, etc. People on this forum will try to convince you it's your email provider- it is BlackBerry.

    Posted via CB10
    03-13-14 09:35 PM
  9. velkod's Avatar
    Never happened on my Z10. I deleted my account and reinstalled it, seems to be OK for now. If you guys wanna try that. Remove and delete all effected accounts and Re add them.
    03-13-14 11:00 PM
  10. bbq10l's Avatar
    Never happened on my Z10. I deleted my account and reinstalled it, seems to be OK for now. If you guys wanna try that. Remove and delete all effected accounts and Re add them.
    Have already done that many times but thanks.

    Posted via CB10
    03-14-14 10:02 AM
  11. bluejaysluke's Avatar
    All my accounts work fine, except when my school Outlook is down for maintenance now that I'm Z30/Telus but I did have problems with Gmail on my Q10 before.

    Posted via CB10
    03-14-14 12:58 PM
  12. velkod's Avatar
    I guess it's random. Doesn't seem like a wide spread long going issue
    03-14-14 04:26 PM

Similar Threads

  1. Why Do Some Android Apps Affect Camera on Z10?
    By Zam Z10 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 14
    Last Post: 04-03-14, 01:03 AM
  2. Twitter on my Z30
    By rondinia in forum BlackBerry Z30
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-14, 11:13 AM
  3. My Journey from the smashed Z30 is almost complete.....
    By BobPepe in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 56
    Last Post: 03-16-14, 07:03 PM
  4. Is my phone Unlocked?
    By anthonygmcdonald in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-14, 02:25 PM
  5. Q10 Verizon 10.2.1.537 update from SQN 100-x
    By jnieto09 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 7
    Last Post: 03-13-14, 11:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD