1. Zahi Ali's Avatar
    I tried everything 1) rebooted my phone 2) reinstalled the app but it isn't working any solution?
    Twitter app isn't working in dubai-img_00000319.png

    Posted via CB10
    04-12-13 04:17 PM
  2. DPanacci's Avatar
    Same issue here in Toronto! seems like it's wide spread but I can log in from the z10 browser with no issues

    Posted via CB10
    04-12-13 04:20 PM
  3. Zahi Ali's Avatar
    Yes im using launcher app! (and it sucks) But native app isn't working

    Posted via CB10
    04-12-13 04:22 PM
  4. UndeadNinjaa's Avatar
    I don't think it's working for any one (I'm in the US)

    Posted via CB10
    04-12-13 04:24 PM
  5. NormTNC's Avatar
    Yep, app is also down here in Switzerland

    Posted via CB10
    04-12-13 04:27 PM
  6. mrzeolite's Avatar
    Down for me. I'm in US. I noticed that I started doing this after update go Z10STL100-3/10.0.10.822.

    Posted via CB10
    04-12-13 04:33 PM
  7. DPanacci's Avatar
    I don't think it's to do with the update at all but definitely everyone is experiencing the issue

    Posted via CB10
    04-12-13 04:44 PM
  8. bilalqwarriach's Avatar
    Same here in Pakistan.

    Posted via CB10
    04-12-13 05:08 PM
  9. Zahi Ali's Avatar
    * edited *
    04-12-13 05:10 PM
  10. tazish's Avatar
    Ok I don't use Twitter but thought I would check this out since I saw someone else post about this. Won't load just spins the circle around and around. On a Verizon unit myself so not updates, damn wish I could blame it on one.

    Added 06:16
    I can tweet from the Hub and App just cant load the feed. Strange.
    Zahi Ali likes this.
    04-12-13 05:11 PM
  11. Zahi Ali's Avatar
    Same here in Pakistan.

    Posted via CB10
    Launcher app use karien warraich saab

    Posted via CB10
    04-12-13 05:12 PM
  12. riverma's Avatar
    Same issue here in toronto

    Posted via CB10
    04-12-13 05:54 PM
  13. tdaye's Avatar
    It's down everywhere.Check out this thread: http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=794910

    Posted from my Z10. via CB10
    04-12-13 06:05 PM
  14. knighty2112's Avatar
    Same in the UK too!


    Posted via CB10 using my awesome BB Z10
    04-12-13 06:14 PM
  15. michierosuelo's Avatar
    .....and here in Italy,too!

    Posted via CB10
    04-12-13 06:25 PM

Similar Threads

  1. Myspace app hasn't worked in 6 months!!!
    By RicanMedic78 in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 6
    Last Post: 05-14-09, 10:07 AM
  2. Myspace app hasn't worked in 6 months!!!
    By RicanMedic78 in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 6
    Last Post: 05-14-09, 10:07 AM
  3. GPS isn't working in google maps
    By leemoreau in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 14
    Last Post: 02-02-09, 02:01 PM
  4. GPS isn't working in google maps
    By leemoreau in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 7
    Last Post: 01-30-09, 01:14 PM
  5. Would the Storm work in Dubai?
    By rebelmonki in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-09, 07:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD