1. kfh227's Avatar
    Posting from my Z10 ... in the USA ....

    Sort of... Who here has posted from within the BB10 simulator running in VMWare?
    02-26-13 08:58 PM
  2. kfh227's Avatar
    That was painful. The simulator is crazy slow since my laptop doesn't support virtualization in hardware.
    02-26-13 09:04 PM
  3. kill_9's Avatar
    That was painful. The simulator is crazy slow since my laptop doesn't support virtualization in hardware.
    Yep. I have to run 32-bit versions of operating systems in the VMs on my notebook computer since it does not support virtualisation in the 64-bit hardware.
    02-26-13 09:13 PM
  4. mikeo007's Avatar
    I'm surprised the browser didn't crash on you. The simulator is pretty crap...hard as **** to test anything.
    02-26-13 10:13 PM
  5. SEAWARRIOR's Avatar
    I'm surprised the browser didn't crash on you. The simulator is pretty crap...hard as **** to test anything.
    yup,,, i tried it to work on getting into themes,,, VM is junk,,, i don't think BB's stuff should be slaved to it,,, i tried the playbook one & 9850,,, deeeleted...
    02-26-13 11:18 PM

Similar Threads

  1. First post from a true crackberry
    By tracydbuchanan in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 15
    Last Post: 03-16-08, 10:57 PM
  2. cant post from bb on crackberry
    By blackberry9999 in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 13
    Last Post: 03-07-08, 02:58 PM
  3. Test post from BB
    By BigJB in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 3
    Last Post: 12-08-07, 08:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD