1. Dapper37's Avatar
    I just got a new Z30 from GSMNation.com I don't have a sim card for it yet but am trying to set it up via wifi.
    I can't get past the connection screen in the new unit boot up menu. It sees various wifi networks but won't connect. It times out. Other BB10 devices gave no issues on the same networks.
    I have tried 3 totally separate networks now?
    Any ideas are appreciated..

    Posted via CB10
    02-12-14 02:34 AM
  2. silversmith75's Avatar
    power cycle both units your phone and your router..
    02-12-14 02:40 AM
  3. Dapper37's Avatar
    Did that on the phone, currently in a hotel, tried previously at the office and a restaurant earlier. So can't do the wifi reboot, but 3 separate wifi signals and all the same results. ?

    Posted via CB10
    02-12-14 02:56 AM
  4. tomcat23's Avatar
    Happened with me once before.
    Best bet is to put in a data enabled sim card and go beyond the license screen etc and get your device up and running. You will be able to connect to wifi after that is done.
    I couldn't sort this problem out without sim either.
    Maybe a problem with the OS build on the device out of the box.

    Posted via CB10
    02-12-14 06:24 AM

Similar Threads

  1. Anyone think Z30 is ugly?
    By acadia1106 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 161
    Last Post: 02-25-14, 06:27 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 02-12-14, 05:56 PM
  3. Any way to save youtube videos beside origami browser?
    By roguerebellions in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 7
    Last Post: 02-12-14, 12:33 PM
  4. Just upgraded to 10.2.1 but Z30 thinks it is running 10.2.0
    By heading4tomorrow in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 02-12-14, 06:34 AM
  5. transferring info from q10 to Bold
    By d987654321 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-14, 02:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD