1. Sqoon's Avatar
    So on Kevin's good word, I installed the new CB update for the Z10.
    Great, I love the changes, unforunately now I can't post via mobile?

    Do you know what it is like, being able to read but not post?

    It is like that time I was trapped on a chair lift with a talkative deaf guy.
    Seriously, I was stuck there for twenty minutes with him talking nonstop and me not getting a word in edgewise.

    Please fix the app as soon as possible to allow me to post.

    Help me Kevinonbi, you are my only hope.
    02-17-13 12:33 AM
  2. anon(2757538)'s Avatar
    Post what?

    Blog comments? Forum Posts?

    If you can't post Blog comments, you need to pay attention more. They have said multiple times that feature won't work yet.

    If you can't post on the forum, then you may have a legitimate problem.
    02-17-13 12:52 AM
  3. billsterjito's Avatar
    It will not let me post in the 'forum' either. Also when Iclosed the app on my Z10 I lost all on my thread history. I was tracking some of them for days.This only has happened since the new upgrade.

    Edit- Restarted the phone and now I have my threads back still no posting though
    02-17-13 12:59 AM
  4. Masahiro's Avatar
    It's a glitch. You have to go back to the home page, swipe down and press "Accounts". This will "refresh" your login information and you should be able to post again. Hopefully this has been fixed in the latest update I just downloaded.
    billsterjito, Sqoon and Snap51 like this.
    02-17-13 01:09 AM
  5. billsterjito's Avatar
    did a Battery pull. all seems to be working again. I checked the account before the pull and everything was in order as far as I could tell.
    02-17-13 01:13 AM
  6. Masahiro's Avatar
    did a Battery pull. all seems to be working again. I checked the account before the pull and everything was in order as far as I could tell.
    Yeah. It will bring up your login information as usual. However, after doing that, you should be able to post regularly.
    02-17-13 01:18 AM
  7. billsterjito's Avatar
    I had the same problem again this morning. I un installed the App and reinstalled, now it seems to work again. Anyone else have this problem? I hope that fixes it.

    CB10 App, Z10
    02-17-13 10:04 AM
  8. Sqoon's Avatar
    It's a glitch. You have to go back to the home page, swipe down and press "Accounts". This will "refresh" your login information and you should be able to post again. Hopefully this has been fixed in the latest update I just downloaded.
    Beautiful, well done



    Posted via CB10
    02-17-13 10:20 AM
  9. fairmaiden_xo's Avatar
    i downloaded this app and i cannot login to it at all...
    02-19-13 09:55 PM
  10. Stephen Green's Avatar
    No problem here! Must remember to log in. Should be auto with a cookie, but currently not.


    Posted via CB10
    02-19-13 10:04 PM
  11. nelsonpml's Avatar
    I'm having a similar issue since the update. Now I have to re save my account every time I go back into the app as it doesn't remember my login information and when I click on the unread items it says I have none.... O_o

    Posted via CB10 on my BlackBerry Z10
    02-19-13 10:09 PM
  12. neteng1000's Avatar
    I'm having a similar issue since the update. Now I have to re save my account every time I go back into the app as it doesn't remember my login information and when I click on the unread items it says I have none.... O_o

    Posted via CB10 on my BlackBerry Z10
    Yes delete the application and reinstall it and it should resolve your issue

    Posted via CB10
    02-19-13 10:28 PM
  13. nelsonpml's Avatar
    That fixed it! Thank you!

    Posted via CB10
    02-19-13 10:48 PM
  14. Emu the Foo's Avatar
    Don't forget to log in yall
    02-20-13 03:00 AM
  15. ChrisT77's Avatar
    Just don't forget to log in that's all.
    Then CB will allow you to post
    02-20-13 03:39 AM

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 08-18-10, 09:36 PM
  2. Web site will not let me buy Apps
    By Newguy58 in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-10, 02:13 PM
  3. Web site will not let me buy Apps
    By Newguy58 in forum BlackBerry Tour 9630
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-10, 02:13 PM
  4. New Blackberry 8310 will not let me setup email..HELP!
    By CigarAficionado in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-08, 01:06 PM
  5. Desktop Manager will not let me add/remove
    By buttercups38c in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-08, 08:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD