1. SACoop's Avatar
    I think my Bold is dead - switched it off last night, came to switch it on this morning - NOTHING

    Took out the battery and sim card, left for few minutes, all back in. Red LED lit up but couldn't boot up. Plugged into my laptop, red LED on again, battery charging symbol comes up in middle of screen but still won't boot up.

    Desktop Manager doesn't recognise it - the Bold just seems to be looping round with red LED on, battery charge logo in screen, red LED on, etc etc.

    Has it just drained the battery and requires a full recharge or is it something more sinister?

    Any help would be appreciated.
    07-31-09 02:59 AM
  2. Reed McLay's Avatar
    The answer is probably obvious by now, but I suspect you will resume normal operation once your battery is recharged.
    07-31-09 10:29 AM
  3. KoolKeyth5's Avatar
    Hopefully u only need a new battery. If not then I hope u have insurance...take it to ur carrier's store and getta new one.
    07-31-09 02:44 PM
  4. YouBoysReady4Mexico's Avatar
    Ive had this happen to me once. You let your battery get WAY to low. Just put it on the chager for a bit and keep doing battery pulls every once in a while. It will come back to life!
    07-31-09 02:48 PM
  5. anon(254231)'s Avatar
    Yeah one of my friends curves did this, just plug it in and let it sit for like 30 minutes........ then it should be capable of turning on if not well thats what customer service is for
    07-31-09 05:03 PM
  6. Aetius's Avatar
    Never happened to me, but please post back if it revives itself!
    07-31-09 09:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD