1. CrackBerry Question's Avatar
    I recently did a security wipe and ever since then sometimes when I go into the Hub, it shows up blank (probably 30-60 seconds before it finally loads up - if it loads up at all). Other times I go into the Hub and the list of msgs are all there, but the screen flashes constantly and doesn't let me click on any of the msgs to go into them... Any ideas?
    07-06-16 05:15 PM
  2. Lusitano17's Avatar
    Try to reset hub...with Hub open swipe diagonally down from top right corner 4 or 5 times.

    If that fails try a hard reboot of device...hold power button down for 20-30 seconds until red LED flashes and boot logo reappears.

    If that fails use BlackBerry Link to reload your OS....avoid using the "wipe" feature on your device.

    Posted via CB10
    07-06-16 06:02 PM

Similar Threads

  1. AAF518: the day after.
    By tonycara57 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-17, 10:00 AM
  2. How can I fix www.bberror.com/bb10-0015, I'm getting this error during security wipe?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 3
    Last Post: 09-28-16, 03:50 AM
  3. BlackBerry Priv gets the July Android security patch
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-16, 02:40 PM
  4. After Charging my Priv Cartwheel by Target?
    By StephenUSA in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-16, 01:37 PM
  5. Mms general problems
    By Q100 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 07-06-16, 09:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD