1. ElSteve9's Avatar
    It doesn't fix the bug.

    It still doesn't access sprint's GPS device. Pain in my ***.
    What are the rest of you sprint users doing instead of google maps?


    -Stephen
    10-21-09 08:55 PM
  2. BMF's Avatar
    4.7.1.57 on sprint and google maps works!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-21-09 08:59 PM
  3. TheSultan's Avatar
    That's awesome for you who have it working. I remember when we first got it
    10-21-09 09:00 PM
  4. ElSteve9's Avatar
    REALLY!?!?! I've been on 5.0 for so long I forgot that it wasn't a real OS. Can anyone confirm wortez' report?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-21-09 10:04 PM
  5. grncherry1's Avatar
    I have been running 5.0.0.238(TourHybrid 50v.6) for several days. Today I updated Google maps to 3.2 and it works perfectly on my Sprint Tour.
    10-22-09 12:55 AM
  6. cenloe's Avatar
    When my brother downloaded .57 for his Sprint Tour, Google Maps was fixed. That's old news though.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-22-09 01:03 AM
  7. ElSteve9's Avatar
    ....Sorry....it works fine on mine, too....just looked again.

    Took it a while, but its fine now...

    Thanks everyone...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-22-09 02:22 AM
  8. TL_Ascend's Avatar
    I have been running 5.0.0.238(TourHybrid 50v.6) for several days. Today I updated Google maps to 3.2 and it works perfectly on my Sprint Tour.
    Running the same OS and G Maps works for me also.
    10-23-09 08:19 AM
  9. tqt_to's Avatar
    my tour sprint 4.7.1.57 using gmaps 3.2.0 works well but there is no "my location" on menu if inside home. if outside my location works well by gps
    10-28-09 10:13 AM
  10. tqt_to's Avatar
    maybe gmaps 3.2.0 doesn't compatible with tour sprint. i'll try to install previous version. does anyone know what the previous version of gmaps before 3.2.0?
    10-28-09 10:19 AM
  11. ElSteve9's Avatar
    I believe it was just 3.1...?

    Also has anyone else noticed this version seems to be a resource hog and hangs a lot?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-09 02:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD