1. hasa77's Avatar
    So I did a wipe and restore not to long ago and I came across this problem with Facebook that didn't get fixed when I wiped it again.
    I get Facebook messages but no preview, both in the hub and in the app.
    I'm using a blackberry passport and Facebook version 10.7.31.9.

    Thanks

    Posted via CB10
    07-30-16 05:39 PM
  2. Rello's Avatar
    I also experience this so im glad that it's not just me

    Posted via CB10
    07-30-16 08:32 PM
  3. Prem WatsApp's Avatar
    Did you restore a BB Link backup?
    Might have to forget about restoring, sometimes brings bugs back...

    Reload OS with BB Link. A simple security wipe leaves the current, potentially corrupted OS intact.

    :-)

      There's a Crack in the Berry right now...  
    07-31-16 04:45 PM
  4. Rello's Avatar
    Haven't done a backup or restore in years. Just kinda noticed it one day but haven't really looked into fixing it lol

    Posted via CB10
    08-01-16 09:08 AM
  5. hasa77's Avatar
    I did a restore from blackberry link but from what I can remember when I wiped it the previous time it still didn't work but if it does works I'm going to need to find what files I shouldn't restore to get it to work

    Posted via CB10
    08-01-16 03:27 PM
  6. mate-cs's Avatar
    It's not working on my Z30 either... I did nothing with my phone it just stopped working couple days before.

    Posted via CB10
    08-02-16 10:21 AM
  7. hasa77's Avatar
    It's not working on my Z30 either... I did nothing with my phone it just stopped working couple days before.

    Posted via CB10
    Thanks for commenting, at least there's more then just me suffering with this problem

    Posted via CB10
    08-02-16 04:37 PM
  8. FabriciusFab's Avatar
    I also have this problem. Guess this is the kind of problems we'd have with the old unsupported Facebook apis

    Posted via CB10
    08-10-16 10:59 AM
  9. darby77's Avatar
    Preview is working now again ... I didn't change anything, strange.

    Posted via Z10
    08-13-16 09:42 AM
  10. Rello's Avatar
    Same here. Mine just started working and I didn't change anything

    Posted via CB10
    08-13-16 12:40 PM
  11. ZeBB45's Avatar
    I report the same issues as OP. I did however install the older facebook bar file through Sacchi!

    PP SE - 10.3.2.2876/SR .2836  < α∂∂ιт > 
    08-13-16 02:38 PM
  12. hasa77's Avatar
    Now also working for me but I didn't do anything

    Posted via CB10
    08-17-16 11:14 AM

Similar Threads

  1. What is the difference between text / IM messages and mobile data?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-16, 04:50 PM
  2. volume control issue
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 07-30-16, 04:11 AM
  3. Back cover issue of blackberry z10
    By suhaib_143 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 07-29-16, 12:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD