02-08-14 08:57 AM
36 12
tools
  1. DPanacci's Avatar
    Has anyone that installed the leak of 10.2.1 had issues with Facebook? Opening and navigating thought the app is extremely slow! Also when I get Facebook notifications they show up in my hub but I'm not able to open them from the hub I need to open the app manually to see the notification.
    11-16-13 08:23 PM
  2. macaroon9's Avatar
    Are you running 10.2.1.1055? whats the exact version you're running? You can type myver on your phone to find out
    Try this out : https://mega.co.nz/#!p51lSSpK!UrjTC3...eo6K4sLLe0LpZI
    11-16-13 08:37 PM
  3. DPanacci's Avatar
    Yeah I am! Z10STL100-3/10.2.1.1055
    11-16-13 08:47 PM
  4. Nharzhool's Avatar
    Has anyone that installed the leak of 10.2.1 had issues with Facebook? Opening and navigating thought the app is extremely slow! Also when I get Facebook notifications they show up in my hub but I'm not able to open them from the hub I need to open the app manually to see the notification.
    Glad I'm not the only one having this issue.

    I'm running 10.2.1.1055 on the STL100-1. I wasn't sure if it was just this version of the facebook app, so I sideloaded the one from 10.2.1.641 and had the same issue.

    Think I might just sideload an old one and then grab the update from App World...see how that pans out.
    11-16-13 08:48 PM
  5. DPanacci's Avatar
    Actually seem like I'm having similar issues with twitter as well
    11-16-13 08:50 PM
  6. jhimmel's Avatar
    Working correctly here. Did you guys restore a backup? Or start clean? I did not restore a backup after installing 10.2.1.1055.

    Posted via CB10
    11-16-13 08:53 PM
  7. DPanacci's Avatar
    I restored a backup so that may be the reason. Oh well I will leave it for now maybe until a newer version is leaked lol
    Graheem likes this.
    11-16-13 08:55 PM
  8. jhimmel's Avatar
    Yeah, in general, I only restore if first three numbers in the version are the same ie: 10.2.0.XXXX to a higher 10.2.0.XXXX. Those changes are miner enough. This time I went from 10.2.0.1745 to 10.2.1.1055, too big of a jump in my mind. Too high a risk of an incompatability. If I go to a higher 10.2.1.XXXX now, I will try a restore and see how it goes. In reading the threads, it seems that most problems come from those who restored. It's why I took the (painful) 3 hour task of rebuilding from scratch. Loving it now though. Hope you can get it resolved without too much hoop jumping!

    Posted via CB10
    11-16-13 09:14 PM
  9. Nharzhool's Avatar
    Working correctly here. Did you guys restore a backup? Or start clean? I did not restore a backup after installing 10.2.1.1055.

    Posted via CB10
    I also used a backup...If I didn't, I would have a major problem. Would have to download another 5 GB of games and apps.

    I've never had a problem before with a restore. I've used every leaked OS since 10.2.0.1047 (GAWD, I miss the Squircle!) and they have all worked perfectly!
    11-16-13 09:15 PM
  10. Nharzhool's Avatar
    Yeah, in general, I only restore if first three numbers in the version are the same ie: 10.2.0.XXXX to a higher 10.2.0.XXXX. Those changes are miner enough. This time I went from 10.2.0.1745 to 10.2.1.1055, too big of a jump in my mind. Too high a risk of an incompatability. If I go to a higher 10.2.1.XXXX now, I will try a restore and see how it goes. In reading the threads, it seems that most problems come from those who restored. It's why I took the (painful) 3 hour task of rebuilding from scratch. Loving it now though. Hope you can get it resolved without too much hoop jumping!

    Posted via CB10
    HAHAHA, the restore is a painful, 3 hour task! Well, my restore is 7 GB...

    Though I've just run a backup of the 10.2.1.1055 OS and I'm reinstalling it...will see how it goes. 85% through the restore!
    nyplaya610 likes this.
    11-16-13 09:17 PM
  11. BBNation's Avatar
    Try deleting the one came with OS and download new one from bbworld

    Posted via CB10
    11-16-13 09:24 PM
  12. jrobertson73's Avatar
    I found this Z10STL100-3/10.2.1.1055 entire release to run extremely slow.. Everything I did was painfully delayed.. I just dumped it an went back to the standard release
    11-16-13 09:37 PM
  13. macaroon9's Avatar
    I found this Z10STL100-3/10.2.1.1055 entire release to run extremely slow.. Everything I did was painfully delayed.. I just dumped it an went back to the standard release
    How long did you give it?
    Usually leaks take 24-48 hours to settle in and get going well.
    11-16-13 09:47 PM
  14. SparkyBC's Avatar
    Leaks are generally a waste of time and riddled with bugs.

    Not sure why people even bother. They few features they add always open up a can of worms somewhere else.
    11-16-13 09:58 PM
  15. eldricho's Avatar
    Leaks are generally a waste of time and riddled with bugs.

    Not sure why people even bother. They few features they add always open up a can of worms somewhere else.
    Well, that depends on the person. I generally love it when stuff leaks (Even though half of them aren't for the -1 :P) cause it keeps me updated on what they are trying to do there in Waterloo and I just like adevntures I guess
    Wouldn't call these new features a "few" tho
    11-16-13 10:12 PM
  16. jhimmel's Avatar
    Leaks are generally a waste of time and riddled with bugs.

    Not sure why people even bother. They few features they add always open up a can of worms somewhere else.
    Because I'm not experiencing any bugs, and I'm actually enjoying a ton of new features.

    Posted via CB10
    11-16-13 10:40 PM
  17. masterscarhead1's Avatar
    The only working 10.2.2.x FACEBOOK version is 10.2.2.1
    Any other versions will not open notifications
    10.2.1 Facebook versions working fine, but you will not get share option
    11-16-13 10:51 PM
  18. nyplaya610's Avatar
    I have also been experiencing the same thing. Also apps take longer to launch.
    But the apk installed apps work great. Instagram works perfect, could even comment properly now.

    Posted via CB10
    11-16-13 11:23 PM
  19. masterscarhead1's Avatar
    I have also been experiencing the same thing. Also apps take longer to launch.
    But the apk installed apps work great. Instagram works perfect, could even comment properly now.

    Posted via CB10
    Twitter and FB have a hard time starting
    It seems to be account related. It's the same reason why accounts menu stop showing up
    Other apps open fine
    11-16-13 11:29 PM
  20. ad19's Avatar
    The only working 10.2.2.x FACEBOOK version is 10.2.2.1
    Any other versions will not open notifications
    10.2.1 Facebook versions working fine, but you will not get share option
    Where can we get this version?
    11-17-13 12:22 AM
  21. mhark4184's Avatar
    same thing happening to me..

    Posted via CB10
    11-17-13 12:28 AM
  22. manonthemoon's Avatar
    I am on Z10STL100-3/10.2.1.1055. From a backup without issues with seeing notifications in the Hub or within the app.

    Posted via CB10
    11-17-13 01:15 AM
  23. manonthemoon's Avatar
    One thing I did note was on my previous ROM in BlackBerry World under my apps, when checking for updates that it did not work correctly, though when checking under Available I noticed several apps that were installed including Facebook and hitting the download arrow actually then updated each of my apps that were already on my Z10. Try looking there or may be that you simply missed the opportunity to update as BlackBerry World is not working correctly with 1055. We may need to see an update to BlackBerry World as I haven't had any updates to any apps so far. Just an observation and I could be totally wrong. Good luck

    Posted via CB10
    11-17-13 01:30 AM
  24. jhimmel's Avatar
    The only working 10.2.2.x FACEBOOK version is 10.2.2.1
    Any other versions will not open notifications
    10.2.1 Facebook versions working fine, but you will not get share option
    I'm on fb 10.2.2.8 (comes with OS 10.2.1.1055). My fb notifications open.
    Z10 on Verizon. No restore.

    Posted via CB10
    11-17-13 05:24 AM
  25. masterscarhead1's Avatar
    I'm on fb 10.2.2.8 (comes with OS 10.2.1.1055). My fb notifications open.
    Z10 on Verizon. No restore.

    Posted via CB10
    Restore seems to be the problem

    Posted via CB10
    11-17-13 11:06 AM
36 12

Similar Threads

  1. Is it possible to install 10.2.1 using sachesi?
    By propeller10 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 31
    Last Post: 02-18-14, 08:22 AM
  2. STL100-1 issue with battery meter
    By deslyh in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 11-21-13, 04:29 PM
  3. Bug in Contacts app Z10STL100-3/10.2.1.1055
    By mad_mdx in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 15
    Last Post: 11-19-13, 05:40 AM
  4. Update-10.2.1 do I have to reinstall all apps
    By Ahmed Hanif in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-13, 12:03 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 11-18-13, 07:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD