1. prplhze2000's Avatar
    My email accounts on my PPSE are running slow since yesterday.

    Posted via CB10
    01-13-17 01:02 PM
  2. coffee-turtle's Avatar
    Hi. Do you mean that they take awhile to send, just staying in the view for a long time?
    What about your web browsing?
    Check what you're connected at on your carrier.
    I'd try a simple reboot or disconnect/reconnect from your carrier.
    Lastly, does the behavior improve while on Wi-Fi?
    01-13-17 01:25 PM
  3. hplovecraft's Avatar
    Hi. Do you mean that they take awhile to send, just staying in the view for a long time?
    What about your web browsing?
    Check what you're connected at on your carrier.
    I'd try a simple reboot or disconnect/reconnect from your carrier.
    Lastly, does the behavior improve while on Wi-Fi?
    You are really giving a lot of advice for such a lazy OP post.... Kudos!

    CB10 on my Classic
    coffee-turtle likes this.
    01-13-17 02:32 PM
  4. coffee-turtle's Avatar
    You are really giving a lot of advice for such a lazy OP post.... Kudos!

    CB10 on my Classic
    Thanks! we try... haha Wish we could get enough information from the start to help us more easily be of help.
    01-13-17 07:26 PM

Similar Threads

  1. Whatsapp is Backdoored and isn't being fixed by FB
    By ControlsGeek in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 35
    Last Post: 01-19-17, 03:58 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 01-15-17, 06:55 AM
  3. What is debrick, radio, and core OS
    By daffa ZRN in forum BlackBerry Z3
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-17, 10:27 AM
  4. Headphone jack is broken
    By daffa ZRN in forum BlackBerry Z3
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-17, 08:05 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-12-17, 08:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD